Cik ātri iespējams sarunāt seksu ar striptīzdejotāju? Atklāj puišu deju grupas «Men’s» dalībnieks

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Nav noslēpums, ka tradicionāli striptīzdejotāja profesija saista ne tikai ar perfektu augumu un izskatu, bet arī vieglu pieejamību un atvērtību seksuālām attiecībām.

Taču puišu striptīzdejotāju grupas Men’s dalībnieki, kuru darbs saistīts ar seksuālo fantāziju raisīšanu sievietēs, «STV Pirmā!» raidījumā «Sieviete. Personīgi» atklās, ka nebūt nav gatavi tik viegli ļauties seksuāla rakstura piedāvājumiem. Viens no dejotājiem neslēps savu pārsteigumu par nesen saņemto vēstuli no kādas fanes, kura atklāti piedāvājusi seksu. «Cits būtu teicis – jā, es braucu pie tevis, darām savas lietas! Es gan tomēr uzreiz gultā nelienu.» Puiši, kuri ar savu programmu spēj pulcināt pilnas skatītāju zāles kā Latvijā, tā ārpus mūsu valsts robežām, raidījumā stāsta, ka meitenes, kuras ierodas uz viņu šoviem Latvijā, uz priekšnesumu reaģējot krietni atturīgāk nekā dāmas kaimiņzemēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu