Franču, aukstas zivs buča jeb kā skūpstās dažādas horoskopa zīmes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Katrs cilvēks skūpstās nedaudz citādi. Bet varbūt tas, kā tu skūpsties, ir atkarīgs no tavas horoskopa zīmes?

Auni
Šīs zīmes pārstāvji nav pārāk norūpējušies par skūpstu estētiskumu. Auniem skūpsti drīzāk ir garastāvokļa izpausme. Auni var dāvāt skūpstu pat nejaušam garāmgājējam, ja vien tie ir pietiekoši labā garastāvoklī. Aunu skūpsts nešaubīgi parāda to raksturu, tomēr nepārkāpjot pieklājības normas. Aunu skūpsti parasti neizceļas ar maigumu un, kad Auns ir pārāk aizrāvies, tad tie pat var nodarīt sāpes. Tiesa gan, tas tā notiek netīšām.

Vērši
Vērši nav no tiem, kas dāvās skūpstu svešam cilvēkam. Vērsim skūpsti ir cieņas un mīlestības rādītājs. Kaut arī Vērsim skūpsti var kļūt par ierastu lietu, parasti tas notiek tikai attiecībā uz mīļoto cilvēku. Vērsis vienmēr noskūpstīs mīļoto, izejot no mājas, atgriežoties mājās un pirms miega. Iemīlējušies vērši skūpstās īpaši maigi. Šāds skūpsts dāvā pārliecību un drošības sajūtu. Ja skūpsta sieviete Vērsis, tad vīrietis burtiski tajā izkūst.

Dvīņi
Dvīņi mīl eksperimentēt. Tieši tāpēc tie skūpstās daudz un bieži, tikai tie neuzskata, ka tajā jāiegulda jūtas. Dvīņus vairāk uztrauc skūpstu praktiskā nozīme. Daudzi šīs zīmes pārstāvji prot tik erotiski skūpstīties, ka to partneri ir neaprakstāmā sajūsmā.

Vēži
Vēža zīmē dzimušie ir nedaudz egoistiski, un tiem vairāk patīk, kad skūpsta tos, ne pašiem skūpstīt. Tomēr Vēži ir maigi un mīloši, to skūpsti ir apliecinājums tam, cik ļoti tie ir pieķērušies savam partnerim. Vēzim tā nekad nebūs ierasta lieta, jo tie ieliek šajā procesā visas savas emocijas. Pat pēc strīda Vēža skūpsts liecinās par piedošanu. Vēži neskūpstās pārāk erotiski, tomēr tie ir ļoti saudzējoši pret partneri.

Lauvas
Lauvas savos skūpstos ieliek visu savu kaisli. Lauvas ir no tiem cilvēkiem, kuri tic jutekliskuma nozīmīgumam, un tāpēc to skūpsti ir ļoti erotiski. Lauvas nekad nekautrēsies skūpstīties citu cilvēku klātbūtnē, īstenībā viņiem tas pat patīk. Šāda jūtu demonstrēšana liek tiem vēl vairāk iekarst. Tomēr Lauvām ir diezgan sveši draudzīgi un mātišķi skūpsti. Visticamāk, tie neskūpstīsies tikai tāpēc, lai izrādītu savu pateicību.

Jaunavas
Jaunavu pieticība un ieturētība parādās it visā, arī skūpstos. Šādu uzmanības izrādīšanu var izpelnīties tikai to mīļotais cilvēks. Jaunavas nekad nedemonstrēs savas jūtas publiski un arī nekādā gadījumā neskūpstīsies citu cilvēku klātbūtnē. Tomēr Jaunavas ir diezgan izvēlīgas skūpstos un nekad neskūpstīsies vienkārši tāpat, un tās noteikti neskūpstīsies ar tādu cilvēku, pret kuru tās neko nejūt. Tomēr ar savu mīļoto Jaunavas atklājas citādāk, un to skūpsti var būt pat ļoti jutekliski un erotiski.

Svari
Svari prot skūpstīties labāk nekā citas zīmes. Pat vēl vairāk, Svari mīl skūpstīties un nelaidīs garām nevienu iespēju skūpstīties. Svaru skūpstīšanās tehnika ir visai augstā līmenī, un to partneris burtiski pāris sekunžu laikā izkūst baudā. Tomēr labi attīstītās tehnikas dēļ mēdz ciest jutekliskums. Svari skūpstos ieliek daudz maiguma, tomēr tie nav īpaši kaislīgi vai erotiski.

Skorpioni
Skorpiona zīmē dzimušie ieliek skūpstos īpašu jēgu. Skorpioni ir vienīgā horoskopa zīme, kura ar skūpstiem izrāda visu sajūtu un emociju gammu. Kad skūpstās Skorpions, tad viņa partneris spēj izjust visu, no dievināšanas un maiguma līdz pilnīgai vienaldzībai. Šīs zīmes pārstāvji skūpstās bieži un ļoti kaislīgi. Skorpionu skūpstos nav izlikšanās, tie vienmēr ir patiesi līdz kaulam.

Strēlnieki
Strēlnieki caur skūpstiem izrāda savu attieksmi pret cilvēku. Jutekliskums aiziet otrajā plānā. To skūpsti vairāk atgādina draudzīgus skūpstus. Nevar teikt ka Strēlnieku skūpsti ir tehniski labi attīstīti, tomēr tiem patīk skūpstīties daudz un bieži. Ja Strēlnieks izjūt stipras jūtas, tos nevar atraut no to mīļotā cilvēka.

Mežāži
Mežāži ir vieni no tiem, kuri skūpstiem laiku netērē. Tā vienkārši nav viņu stihija. Skūpstus no šīs zīmes pārstāvjiem var sagaidīt retāk nekā nekā lietu tuksnesī. Pat tie Mežāži, kas ir vecāki, reti šādi izrāda savas jūtas arī attiecībā uz bērniem. Pat tad, kad Mežāzis ir iemīlējies, nekas daudz šajā jomā nemainās. Mežāži nemīl kļūt publiski un nekad neskūpstīsies citu cilvēku klātbūtnē. Mežāžu skūpstos nav kaisles, nav maiguma un nav siltuma, tie ir tikai tāpēc, ka tā vajag.

Ūdensvīri
Neskatoties uz to, ka Ūdensvīru krājumos ir ļoti daudz dažādu skūpstu, tie tos nedala tādos, kas ir domāti mīļotajam, un tādos, kas ir domāti draugiem. Vienlīdz maigi un ar vienādu siltumu tie skūpsta visus. Interesanti, ka, skūpstoties ar savu partneri, Ūdensvīri neizpaužas pilnībā un tie kontrolē savas emocijas. Kaisle var aizēnot to apziņu, bet to skūpstos ir no visa pa kripatiņai, sākot ar bailēm un beidzot ar erotiku.

Zivis
Zivis skūpstos vienmēr meklē kaut ko neatkārtojamu un neparastu. Bieži Zivis atdodas savām jūtām pilnībā. Šīs zīmes pārstāvji izšķīst šajā procesā pilnīgi, jo juteklisms Zivīm ir ļoti, ļoti nozīmīgs. Iespējams, ka Zivju skūpstīšanās tehnika nav pilnīga, tomēr to skūpsti ir piepildīti ar mīlestību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu