Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pietiks par sievietēm! Kā jūtas viņi katrā no seksa pozām....

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kad lasām par mīlēšanās pozām, bieži pats process tiek orientēts vairāk uz sievietes labsajūtu - kā gūt vislielāko baudu; kā to darīt bez kompleksiem; kā sasniegt orgasmu... Bet kā jūtas vīrietis? Womenshealthmag.com dalās pieredzē vairāki vīrieši...

Misionāru poza

«Jā, tā ir klasiska, bet man tas patīk vislabāk, jo pozai ir liela pievienotā vērtība - pirmā viņā ieiešanas sajūta, vienlaicīgi skatoties partneres acīs. Pat ja tās ir aizvērtas. Tas liek domāt, ka ir iemesls, kāpēc cilvēkiem attīstījās sekss tieši šādā veidā! Vēl - ja man tuvojas ātras beigas - atceros nosaukumu un man tas liek saņemties! Seksīga poza ar gaužām neseksīgu nosaukumu.» (Sems)

«Vecas un labas lietas nekad nesarūsēs. Domāju, misionāru pozai ir daudz priekšrocību. Personīgi es šajā pozā jūtos vispārliecinātāk - es jūtu, kas notiek, un spēju prognozēt, kas notiks. Es kontrolēju situāciju. Lieliska poza, ja esi kopā ar maz pieredzējušu sievieti. Tad viņas nejūtas tik kompleksaini, jo visu darbu paveic tu. Citām sievietēm šī poza atkal liek sajusties neērti, jo daudz aktivitātes nav iespējamas. Tomēr, pat ja esi uz muguras - tev ir lūpas, rokas un galu galā balss...» (Ādams K.)

«Laba poza, kad vēlies romantiku. Man ar šo pozu ir nedaudz problēmas, jo man šķiet, ka sieviete ir iesprostota vienā pozīcijā un nespēj gūt baudu, kā arī es neesmu spējīgs neko daudz mainīt situācijā. Bet, jā, laba poza, ja esi noguris vai arī tā ir pirmā reize... Labi, kad beidz un jūsu skatieni ir viens otru noķēruši.» (Roberts)

«Man šķiet, psiholoģiski visintīmākā un personiskākā poza, jo partneru sejas ir viena pret otru. Tu redzi baudu vai apgrūtinājumu. Tu mēģini uzminēt - meli vai taisnība. Te nav kur noslēpties...» (Džons)

Foto: depositphotos.com

Sunīšu poza

«Jā, šajā pozā es varu sajusties neķītrs un mazliet perverss. Man patīk skaņa, ko dzirdu, un tīksminos vērot viņas muguras līniju. Turēt sievietes gurnus kā šajā pozā ir liela bauda. Iespējams, nav vēlams šo pozu izvēlēties pirmajam randiņam.» (S.)

«Daudzi draugi saka, ka šī poza liek sajusties kā vecim, kā spēcīgam tēviņam. It kā šajā mirklī tu vari būt vulgārs un tas neliks viņai sajusties slikti. Nezinu, manī nav šādu izjūtu. Drīzāk es sāku garlaikoties, lūkojoties uz viņas pakausi...» (Džons)

«Fantastiska poza. Man ļoti patīk vērot viņas pēcpusi, kā arī šajā pozā ik pa laikam aizsniegt viņas krūtis. Man patīk kontrole.» (NZ)

«Dominējoša poza vīrietim. Bet vīriešiem patīk kontrolēt gaitu, dziļumu un galu galā pašu partneri. Matu pavilkšana uz aizmuguri ir īpaši seksīga... Un, ja vēl padomā mazliet neķītri, kā tavi sēklinieki saskaras ar dāmas klitoru... Rrrrrr...» (Karls)

Foto: depositphotos.com

Jātnieces poza

«Šī ir mana iemīļotākā poza. Sajūtas ir ļoooti spilgtas un dziļas, esot viņā. Patīk, ka viņa šoreiz kontrolē ritmu un leņķus. Es viņai uzticos, un tas ir patīkami. Rokām ir tik daudz jauku vietu, kurp doties - seja, krūtis, mati, gurni... Un viņa tikai jāj! Mmmm...» (Stīvs)

«Kopš seriālā «Troņu spēles» tika atainota Pūķu mātes un Khāla Drogo pirmās nakts aina, man šī poza saistīsies tikai ar to. Viņš gribēja no aizmugures viņu iegūt, sunīšu pozā, kad viņa apstādināja un teica: šovakar es skatīšos uz tavu seju! Man patīk, ja meitenes izvēlas būt virs manis. Lai gan reti varu sasniegt ejakulāciju, man ir prieks par viņas baudu un skatu, kas paveras no apakšas.» (Endrjū)

«Ja viņa var lepoties ar skaistām krūtīm - esmu laimīgs! Kas gan var būt karstāks par augšup un lejup lēkājošām krūtīm... Bet no otras puses, man šī poza šķiet ne visai ērta, un arī sievietes visskaļāk, šajā pozā esot, uzvedas.» (Martins)

«Lieliska poza svētdienas rītos, kad neko negribas darīt, kā vien ar baudu noraudzīties skaistā Cirque du Soleil izrādē.» (Tomass)

Nākamreiz par apgriezto jātnieces pozu un karotēm!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu