Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pietiks par sievietēm! Kā jūtas viņi katrā no seksa pozām... (2.daļa)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kad lasām par mīlēšanās pozām, bieži pats process tiek orientēts vairāk uz sievietes labsajūtu - kā gūt vislielāko baudu; kā to darīt bez kompleksiem; kā sasniegt orgasmu... Bet kā jūtas vīrietis? Womenshealthmag.com dalās pieredzē vairāki vīrieši... Turpinām rakstu par nākamajām pozām - karošu un apgrieztās jātnieces pozu.

Apgrieztā jātniece

«Tas ir apvienojums no jātnieces pozas dziļajām sajūtām un skata no sunīša pozas rakursa. Vai kaut kas var noiet greizi? Jā, es uztraucos par savu dzimumlocekli. Tas nav tik lokans un elastīgs. Labi, to visu var darīt maigi, bet vai lēdijas, kas pieprasa šo pozu, patiesi spēj būt pacietīgas un maigas? Viņas ir kaislīgas un nedaudz trakas...» (SJ)

«Ar šo pozu man nav bijusi liela pieredze. Skats, kas paveras, ir skaists. Bet, iespējams, neesmu sajūsmā par šo pozu, jo nav gadījusies sieviete, kas šo pozu pieprot. Cerams, lietas mainīsies.» (Adams)

«Nu, šī poza tāda viltīga, pat nedaudz riskanta. Ja jātniece iekārtojas kaut nedaudz par tālu uz priekšu vai nedaudz par tālu atpakaļ, ir diskomforts un pultij var ātri nosēsties baterijas. Turklāt jātnieks uz zirga jau arī nesēž ar skatu uz aizmuguri...» (I.T.)

«Nefanoju. Patiesībā visu laiku man galvā ir viena doma - ka tik nesalūst mans draudziņš. Un tas bojā noskaņojumu un baudu.» (Nils)

«Tā ir sarežģīta poza, bet to noteikti var praktizēt. Man patīk, ka rokas ir brīvas un var ķert, grābt, masēt, satvert, turēt...» (Arnolds)

Foto: depositphotos.com

Karotes

«Karošu būšana patiesi ir seksīga un sniedz daudz intimitātes visā procesā. Ķermeņi saskaras praktiski visur un berze ir lieliska!» (Lians)

«Nepiekopju bieži, bet slinkos brīvdienas rītos tas ir jauki. Tāda laiska mīlēšanās poza.» (Džons)

«Nezinu, man šķiet neērta poza. Ilgāk par 10 - 20 kustībām nevaru šo turpināt... Iespējams, neesam atraduši pareizo leņķi, bet man tā nešķiet jaukākā seksa poza.» (Sems)

«Karotes ir gaumes lieta un patiesībā labs treniņš, jo tā ērti sakļauties nemaz nav tik viegli. Toties, ja izdodas, tad tik daudz var aizsniegt ar brīvajām rokām.» (I.)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu