Kāpēc sekss ir tik svarīgs attiecībās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Ja pārim seksā viss ir kārtībā, tas nozīmē, ka kaut kādās svarīgākajās, dziļākās lietās viņi ir pilnīgi solidāri.»

Daži stājās laulībā jau zinot, ka seksā viņi nesaskan, ka vēlas no šīs lietas kaut ko pilnīgi citu un viens otram to sniegt nespēj. Taču vienalga apprecas!

Domā, ka ģimenes radīšanai ir daudz nozīmīgāki aspekti nekā prieks caur ķermeniskām, fiziskām attiecībām, kā piemēram – garīgā radniecība, kopējas intereses, līdzīgas gaumes un kopīgi mērķi…«Mēs abi vēlamies bērnus» un, galu galā «Mums ir tik jautri kopā» – viņi apgalvo un skrien uz dzimtsarakstu nodaļu.

Sliktākajā gadījumā tas beidzas ar to, ka sieva nez kuru reizi saka vīram: «Nu, davai, fiksi no aizmugures un pabeidz to lietu, citādi jau galīgi neizturami». Kādu laiku šitā pamokoties, viņš tiek pie mīļākās.

Vai arī dažas sievietes nekad neizrāda iniciatīvu intīmām attiecībām. Un vīrs vispār nezina, vai viņa viņu grib vai vairs nē. Pareizāk sakot, no kāda brīža sāk domāt, ka ne grib, ne mīl. Satiek sievieti, kura atklāti demonstrē ieinteresētību seksā ar viņu un tiek pie mīļākās.

www.slowyogalife.com

Vai arī pieņemšanas laikā es jautāju: «Vai jūs praktizējat orālo seksu? « un tad ir atbilde kā no klasiskās filmas: «Lai viņa pēc tam ar šīm lūpām bučotu manus bērnus?» tas ir smags infantilisms.

Tāpēc, ka tikai pusaudžiem platoniskas jūtas ir atdalītas no erotiskiem pārdzīvojumiem. Iemīlas viņi klases biedrenes zilajās acīs, bet seksuālajās fantāzijās iedomājas sevi ar pieaugušu sievieti.

Kad zēns pieaug, iemīlēšanās un seksuālā aizraušanās saplūst. Un uz visiem laikiem attīstībā iestrēgušie paliek šajā pozīcijā: «Mana sieva- manu bērnu māte – svētums». Un seksuālām rotaļām tiek pie mīļākās (par sieviešu krāpšanas iemesliem parunāsim atsevišķi).

Labākajā gadījumā, lai gan kāpēc labākajā? –kāds no laulātajiem atnāk pie manis uz pieņemšanu un jautā, kā dzīvot tālāk? «Jo mēs ar sievu esam kā radinieki» un «Tas man ir tuvākais cilvēks uz zemes», bet sekss ar viņu nav un nemaz negribas, bet «iet pa kreisi» šķiet pretīgi.

Un tā patiešām ir liela traģēdija, kad cilvēki patiešām mīl viens otru, bet seksu negribas. Un te ir kaut kas jādara. Un jādara ir līdz kāzām un bērnu piedzimšanas. Tāpēc, ka nekāda garīgā radniecība neglābs ģimeni, kurā būs seksuāla disharmonija. TĀPĒC, KA SEKSS ATTIECĪBĀS IR VISSVARĪGĀKAIS! Sekss ir pamatu pamats, un tas ir tikpat svarīgs kā kopējas intereses.

www.slowyogalife.com

Un, protams, ir lieliski, ja jums patīk vienas un tās pašas Fellinī filmas, bet no otras puses, pēc laba seksa pavisam nav svarīgi, ko viņa tur skatās – realitātes šovu vai meksikāņu seriālu, taču pēc neveiksmīga, turklāt regulāri neveiksmīga seksa, pat Fellinī nepalīdzēs.

Tāpēc, ka tad, ja cilvēkiem viss ir kārtībā seksā, tas nozīmē, ka kaut kādās galvenajās, dziļākajās lietās viņi ir pilnīgi solidāri. Un tas ir pats svarīgākais līmenis, kurā pārim ir jāsakrīt. Tikai pēc tam seko sadzīves un cilvēciskais līmenis. Otrādā secībā nekas nesanāks.

Mihails Labkovskijs, Psihologs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu