Noskaidrota vīrietim bīstamākā seksa poza. Tā nav jātnieces poza!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Par drošu seksu nevēsta tikai fakts, vai tiek vai netiek lietots prezervatīvs. Izrādās, statistika brīdina arī par vīriešiem bīstamāko mīlēšanās pozu un tā nav jātnieces poza!

Pētījums, kas ticis publicēts izdevumā «Journal of Impotence Research» atklāj dzimumakta pozu statistiku attiecībā pret vīrieša dzimumlocekļa lūzuma gadījumiem. Kā izrādās, saraksta augšgalā izvirzās tā sauktā «sunīšu poza», kuras laikā novēroti 41% negadījumu, kas saistīti ar vīriešu veselību.

Tas, ka dzimumloceklis var salūzt nav tikai mīts, tas patiesi notiek pārāk efektīvas mīlēšanās vai pašapmierināšanās seksa laikā. Dzimumlocekļa lūzums nozīmē audu plīsumu un asins izplūdumu. Lūzuma rezultātā visbiežāk mainās tā dzimumlocekļa forma. Kā stāsta šo nepatīkamo mirkli piedzīvojušie vīrieši, šajā brīdī atskan «krakšķis» un seko neciešama sāpes. Tad nekavējoties ir jāmeklē mediķu palīdzība, jo vēlāk tas var radīt nopietnus erekcijas traucējumus.

Pētījumā tika novēroti 90 vīrieši, vecumā no 18 līdz 66 gadiem, kas piedzīvojuši locekļa lūzumu. Tikuša pētītas iecienītākās seksa pozas un vīriešu mīlēšanās specifika, tostarp, pašapmierināšanās.

Otrajā vietā kā bīstamākā seksa poza vīrieša dzimumloceklim noteikta misionāra poza, bet trešajā vietā - jātnieces poza, raksta iflscience.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu