Rita Lasmane: seksam ir vien 15% liela loma attiecībās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ikvienai sievietei iespējams atrast savu ideālo partneri jeb vīrieti, kas pēc iespējas mazāk kaitinātu, par to pārliecināta lektore, pedagoģe un arī par seksa eksperti dēvētā Rita Lasmane. Viņa savas zināšanas un pieredzi apkopojusi grāmatā, taču šoreiz tā ir par partnera atrašanu, ne seksu.

Rita Lasmane ir pārliecināta, ka seksam ir vien 15% liela loma attiecībās. Jaunā grāmata gan nav par seksu, taču, kā smej autore, vispirms ir jāatrod partneris, kas patīk, un tad var runāt par seksu. Sievietēm jāņem vērā, ka attiecības nevar salabot ar seksu.

Ja partnerattiecības ir labas, tad arī ir labs sekss, taču, ja tās neapmierina, tad seksa nav.

Meklējot otru pusīti, nedrīkst neņemt vērā feromonus un tos mēģināt ignorēt, vērtējot tikai partnera rakstura īpašības. Vispirms starp diviem cilvēkiem jābūt feromonu saderībai, jo tad smadzenes stimulē laimes hormonu izdali, kas mudina uz partneri skatīties pozitīvi, tādējādi rodas vēlme sadarboties.

Sievietei, kļūstot vecākai, prasības pret vīriešiem pieaug, kas arī ir iemesls, ka

dažkārt nobriedušas dāmas paliek vienas, atmet ar roku otras pusītes meklējumiem, jo neviens vairs neatbilst iedomātajiem kritērijiem.

Rita Lasmane stāsta, ka jaunā grāmata ir kā instrukcija, kā atrast ideālo vīrieti, jo viņas pieredze liecina, ka grāmatā sniegtie padomi ir patiešām iedarbīgi. Lai attiecības izdotos, svarīgi ir kopēji mērķi, uz ko tiekties, un tikai sadarbībā ir iespējams uzturēt ilgstošu mīlestību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu