Intīms foto projekts atklāj sievietes orgasma īsto seju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Foto projekta autors Markuss Alberti par šīs idejas realizāciju sapņojis jau sen, tomēr aizvien to atlicis, jo nav bijis viegli atrast modeles. Patiesībā nav bijis daudz prasību - vien ļaut nofotografēt seju pirms orgasma, orgasma laikā un arī pēc tam. Burvīgi, jo, lai gan redzam, cik atšķirīgas ir daiļā dzimuma būtnes, visas vieno mirdzošas acis un smaids, kas dzimst pēc baudas viļņa...

Fotogrāfa Markusa Alberti vārdu kāds jau asociēs ar viņa «Vīna foto projektu», kurā tika fiksētas cilvēku sejas pirms un pēc trīs glāzēm vīna. Šoreiz viņš ir atgriezies ar daudz pikantāku foto stāstu - sieviete pirms, orgasma brīdī un pēc tam jeb «O! projekts».

Kopumā foto sesijā tika bildētas 20 sievietes, kuras sasniedza baudas virsotni. Fotogrāfs speciāli izvēlējies dažādu tautību un rases, vecuma un profesiju pārstāves.

Kā tas noticis? Sievietes pašas izvēlējās veidu vai līdzekli, kā pašapmierināties, un kā tieši - tas pat fotogrāfam palicis noslēpums.

Fotogrāfs ar piecpadsmit gadu pieredzi cer, ka šie foto kadri pamudinās sievietes atklātāk sabiedrībā runāt par savām seksuālajām vajadzībām!

Do you wanna see the behind of scenes ? https://youtu.be/HKpZV5yTi_8

A post shared by marcos_alberti (@marcos_alberti) on



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu