Kas būtu jāzina par anālo seksu (119)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anālais sekss. Daudziem cilvēkiem, izdzirdot šos vārdus, jau ir neērti, bet vīrieši visbiežāk savām partnerēm piedāvā tieši to. Ja arī jums to gribētos izmēģināt vai arī esat jau mēģinājusi, tad uzziniet, kā to vispareizāk izbaudīt.

Pārliecinieties, ka to vēlaties. Anālais sekss nebūt nepatīk visām sievietēm. Daudzas to atzīst par sāpīgu, daudzas to pat negrib mēģināt. Tieši tāpēc jums jāzina, vai jūs to gribat, – nepakļaujieties sava vīrieša iegribām, ja tas ir pretrunā ar jūsu vēlmēm. Protams, nevar nepieminēt, ka daudzas sievietes arī anālo seksu atzīst par ļoti patīkamu.

Atslābinieties. Anālās atveres muskuļi ir ļoti šauri un stingri un kontrolē jūsu zarnu funkcijas. Sievietei ir ieteicams dziļi elpot, pretējā gadījumā anālais sekss var radīt sāpes. Turklāt der atcerēties, ka vispirms anālajā atverē vajadzētu ieslidināt labi ieeļļotu pirkstu, lai muskuļi tiktu pakāpeniski sagatavoti dzimumlocekļa ievadīšanai. Iegaumējiet, ka mērķis nav izstaipīt anālo atveri, bet gan ļaut tai lēnām izplesties.

Lietojiet lubrikantus, eļļiņas. Trešais nosacījums patīkamam anālajam seksam ir dažādu lubrikantu lietošana. Dažādas eļļiņas un citus brīnumus var iegādāties intīmpreču veikalos.

Nesteidzieties!. Vissliktākais, ko var darīt anālajā seksā, ir steigties. Neļaujiet partnerim uzreiz dziļi un strauji ievadīt dzimumlocekli jūsu dibenā. Steigas rezultātā sievietei anālais sekss var likties nepatīkams un viņa to, iespējams, vairs nekad negribēs atkārtot. Ja anālais sekss notiks lēni un maigi – tas neapšaubāmi būs daudz patīkamāk.

Neaizmirstiet par seksuāli transmisīvajām slimībām. Viena no visbiežāk pieļautajām kļūdām ir tas, ka anālā seksa laikā tiek aizmirsts par drošību. Ir tikpat lielas iespējas saslimt ar dažādām seksuāli transmisīvām slimībām kā vaginālā seksa laikā. Anālā seksa laikā var neuztraukties par to, ka sieviete varētu palikt stāvoklī, bet par drošu seksu jādomā šā vai tā. Lietojiet prezervatīvus (pirms tam tos ieteicams ieeļļot)! Pēc orgasma uzmanieties, lai prezervatīvs nenoslīdētu un nenotiktu sēklas noplūde nevajadzīgā virzienā.

Nekad pēc dzimumlocekļa ievadīšanas anālajā atverē uzreiz to neievadiet kādā citā ķermeņa daļā! Ja jūs nodarbojieties ar anālo seksu, tad uzreiz nedrīkst turpināt ar orālo vai vaginālo seksu! Ja jūs tomēr vēlaties izbaudīt arī vēl citas seksa formas, tad pēc anālā seksa dzimumloceklis obligāti jānomazgā ar siltu ūdeni un ziepēm. Tas jādara tāpēc, ka anālajā atverē ir ļoti daudz baktēriju, kas var izraisīt dažādas infekcijas, radīt iekaisumu utt.

Un visbeidzot atcerieties, ka daudziem pāriem vispirms ir nepieciešams treniņš, lai izmēģinātu kaut ko jaunu savā seksuālajā dzīvē. Ja pirmajā reizē jums kaut kas neizdodas – neuztraucieties. Turpiniet mēģināt! Esiet pacietīgas un maigas pret sevi un savu partneri.

Komentāri (119)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu