«Caur ērkšķiem uz...» dalībnieces metas pirtiņā pusplikas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šovakar pie «STV Pirmā!» skatītājiem nonāks jaunākā sociālā TV šova «Caur ērkšķiem uz…» epizode, kurā, kā ierasts, dāmām būs sarūpēti dažādi uzdevumi un piedzīvojumi. Meitenes ne tikai baudīs gongu terapiju un spēlēs hokeju, bet arī ļausies relaksējošam pirts rituālam, kas izvērtīsies patiešām jestrā piedzīvojumā.

Meitenes pirtī viena otru «vilks uz zoba» par krūšu izmēriem un salīdzinās, kuras dabas dotie apaļumi ir skaistāki, kā arī cita citai pārmetīs pārlieku biežu necenzētu vārdu lietošanu.

Sintija gan pirts priekus atteiksies baudīt, jo viņai kā ticīgajai nav pieņemami pagāniskie rituāli un sasveicināšanās ar pirts «gariņu», uz ko mudinās pirtniece.

Dāmu izdarībās nepiedalīsies arī Linda un Deivija, taču tās šova dalībnieces, kuras tomēr ļausies izkarsēties, Alla solīsies «nopērt tā, it kā nebūtu rītdienas,» bet Krista neslēps mulsumu par to, ka pirmo reizi atrodas pirtī, kurā ir tik daudz kailas krūtis.

Kura no dalībniecēm šonedēļ dosies mājās, bet kura – saņems uzslavas par centību ceļā uz pārmaiņām?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu