Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Top 10: Idejas dāvanām nerātniem Ziemassvētkiem!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SEXYSTYLE.LV

Ak, dāvanu laiks! Ko dāvināt? Pipariņu! Nu ne jau uz mēles, bet guļamistabā! Esiet drosmīgi, un rezultāts jūs atalgos...

Tops tapis sadarbībā ar veikalu SexyStyle!

1. Joyful Couple Kinky Game - azartiska un erotiska spēle.

Spēle, kas ražota, jā, tepat pie mums Latvijā! Piecdesmit draiskas aktivitātes, kas noteikti vakaru novedīs līdz kaislīgam seksam!

Foto: SEXYSTYLE.LV

2. Un jau atkal - Womanizer!

Jau kuro gadu seksa rotaļlietu visaugstāko novērtējumu iegūst klitora stimulators Womanizer, kas stimulāciju veic ar gaisa plūsmas viļņiem, neveidojot tiešu kontaktu ar Tavu klitoru. Ierīce darbojas divējādi - ar vieglu, mehānisku vakuumsūknīša efektu, ko papildina pulsējošas viļņveida gaisa plūsmas papildu stimulācijai. Metode, kas tiek izmantota Womanizer, ir efektīva un ātra - 73% aptaujāto sieviešu, to lietojot, orgasmu sasniedza 1 - 2 minūtēs, un lielākā daļa sasniedza vairākus, atkārtotus orgasmus. Womanizer Pro40 ir pārveidots un uzlabots pirmās paaudzes modelis, kurš tagad daudz ērtāk ieguls Tev rokā, darbojas vēl klusāk un ir drošs rotaļām ūdenī!

Foto: SEXYSTYLE.LV

3. Diskrēta, bet jaudīga dāvana!

Stāsta kulminācija! Erotiskās triloģijas pēdējās nodaļas sola kāroto izjūtu un savstarpējās sapratnes brīvību tās varoņiem - uzņēmīgajam un neatvairāmajam Kristjenam Grejam un Anastasijai, kuras dzīve pārvērtās mūsdienu pasakā… vai tomēr ne? Kaismīgas attiecības, nelabvēļu skaudība un cerība uz laimīgām beigām, Brīvība piecdesmit nokrāsās piedāvā emocijām piepildīta stāsta atrisinājumu arī īpašajā, baudas apogejam veltītajā seksa rotaļlietu kolekcijā. Tajā atradīsi augstas kvalitātes rotaļlietas, kuru tapšanā piedalījusies romāna autore E L Džeimsa (E L James). Violeta, samtaini gluda masāžas ierīce Awash With Sensation, kas piedāvā daudzveidīgu vibrāciju izvēli: 10 intensitātes līmeņus un 20 vibrācijas ritmus. Izbaudi tīksmi sajūtu okeānā, ko dāvā šī gaumīga rotaļlieta! Tai ir bloķēšanas funkcija, kas ļauj droši pārvadāt ierīci bagāžā, ja dodies ceļojumā. Atceries - lai silikona apvalka maigā tekstūra netiktu bojāta, izvairies no silikona bāzes lubrikantu un masāžas eļļu izmantošanas. Labākai slīdamībai un vēl patīkamākām sajūtām lieto ūdens bāzes lubrikantus.

Foto: SEXYSTYLE.LV

4. Stimulējošais līdzeklis spēcīgākām sajūtām un orgasmam - ON eļļa

No dabīgām sastāvdaļām (bez parabēniem, mākslīgām smaržvielām, garšvielām un krāsvielām) ražota eļļa jutības palielināšanai sievietēm. Līdzekļa radītais plašais sajūtu klāsts – no patīkamas sildīšanas un vieglas kutinošas iedarbības līdz īpaši spēcīgām, uzbudinājumu un jutību palielinošām baudas trīsām – spēs nodrošināt spēcīgākus un biežākus orgasmus.

Foto: SEXYSTYLE.LV

5. Menstruāciju piltuves

Ļoti interesants produkts, pavisam jauns, Fun Factory menstruāciju piltuves, vienīgās šāda veida piltuves tirgū, pagaidām ļoti labas atsauksmes gan no klientiem, gan no nozares profesionāļiem. Menstruālo piltuvju komplekts, kurā ir 2 piltuves un somiņa to glabāšanai, izgatavota no īpaša nodilumizturīga Tyvek materiāla, kas pasargā piltuves no baktērijām. Anatomiski piemērotās formas piltuves ir izgatavotas no ķermenim draudzīga materiāla - medicīniskā silikona, kas nav porains, tādējādi novēršot kaitīgas mikrofloras veidošanos, kā arī ir elastīgs un izturīgs, sniedzot Tev komfortu un brīvību ikdienas gaitās. Fun Cup priekšrocības, salīdzinot ar vienreiz lietojamām higiēniskām paketēm un tamponiem.

Foto: SEXYSTYLE.LV

6. Dizainiski skaisti un dāmu iemīļoti anālie stimulatori

Francijā ražots Diogol metāla anālais stimulators, kas rotāts ar mirdzošu, dekoratīvu Swarovski kristāliņu. Spraigāku sajūtu izdzīvošanai produktu iepriekš vari uzsildīt vai atdzesēt, ieliekot siltā ūdenī vai ledusskapī. Patīkamākām sajūtām lieto kopā ar lubrikantu!

Foto: SEXYSTYLE.LV

7. Vismaigākās un klusākās rotaļlietas...

Jìl ir pasaulē pazīstamās Nīderlandes kompānijas zīmols, kas piedāvā seksa rotaļlietas, izgatavotas no augstas kvalitātes silikona ar attīstītu tehnoloģiju. Ar īpašu rūpību sagatavotā rotaļlietu kolekcija ietver daudzfunkcionālus produktus, kuru ražošanai izmanto vismaigāko materiālu, kas ir pieejams mūsdienās un kura īpašības ļauj sasniegt fantāziju baudu, sajust sava ķermeņa jutīgāko punktu saikni ar Tavu saldkaisli un lutināt arī mīļoto cilvēku ar juteklisku stimulāciju. Rotaļlietas dāvās Tev lielisku funkcionalitāti vienkāršajās, cilvēka ķermenim anatomiski piemērotajās formās, kā arī iedvesmos jaunu baudas apvāršņu atklāšanai. Šie ir svaigākie jaunumi seksa rotaļlietu tirgū - ūdensizturīgas, ļoti klusas un viscaur elastīgas, tām nav iekšējā karkasa un vibrācija ir pa visu rotaļlietu, ražotāji veltīja pāris gadus, lai izdomātu jaunu ražošanas tehnoloģiju.

Foto: SEXYSTYLE.LV

8. Foršie un diskrētie masturbatori!

Tenga 3D silikona masturbatori sniedz maksimālu baudu, pateicoties patīkamajam, ķermenim drošajam materiālam silikonam, kas atgādina cilvēka ādu, un īpašajai, maksimāli stimulējošajai tekstūrai iekšpusē. Visi masturbatori iepakoti caurspīdīgos plastmasas traukos, tādējādi nodrošinot pilnīgu masturbatora tīrību. Masturbatoru lietot ir ērti. Iepakojumā tas atrodas ar iekšpusi uz āru, tādējādi pirms lietošanas to izgriez otrādi! Lielākai slīdamībai un patīkamākām izjūtām kopā ar masturbatoru drīkst lietot uz ūdens bāzes ražotus lubrikantus. Pēc lietošanas masturbatoru no abām pusēm mazgāt ar maigām ziepēm, izkaltēt un ievietot glabāšanas traukā. Pareizi lietojot un kopjot masturbatoru, tas kalpos no 30 līdz 50 lietošanas reizēm.

Foto: SEXYSTYLE.LV

9. Apakšveļa, kurai atteikt nedrīkst!

Axami ir izsmalcinātu un pavedinošu apģērbu ražotājs, kura produkcija, jaunāko modes tendenču iedvesmota, ir iekarojusi Eiropas sieviešu sirdis jau kopš 90. gadu vidus. Kvalitatīvi audumi, kas tiek izmantoti Axami zīmola drēbēm, tiek saņemti no Itālijas, Austrijas un Francijas un ļauj Axami dizaineriem radīt jutekliski gaisīgu klasiku: gaumīgu apakšveļu un aksesuārus sievietēm, kuras vēlas piešķirt īpašu akcentu savam skaistumam un novērtē izcilu izpildījumu. Piedāvājam iepazīt divas galvenās Axami apģērbu līnijas, Sexy un Luxury. Pirmā domāta sievietes jutekliskās dzirksts paspilgtināšanai, otrā ļaus uzplaukt viņas dievietes dabai un sajusties vēl valdzinošākai.

Foto: SEXYSTYLE.LV

10. Latvijā ražoti stikla dildo - roku darbs!

Glass Muse ir izveidots 2012. gadā, kad izcili Latvijas stikla mākslinieki apvienojās, lai radītu provokatīvu un daudzfunkcionālu zīmolu. Viens no tā dizaina virzieniem ir ekskluzīvas, rokām darinātas seksa rotaļlietas - stikla stimulatori cilvēkiem ar izsmalcinātu gaumi. Glass Muse For Play izaicinošu objektu kolekcijā stikla jutekliskā īpašība saplūst ar augstu dizaina mākslas vērtību. Ļauties baudkārām rotaļām un atklāt daudzveidīgu sajūtu spektru ar Glass Muse rotaļlietām - tas ir piedzīvojums, kurā papildus varēsi gūt arī estētisku baudu un izcilības sajūtu. Neskatoties uz stikla matērijas blīvumu, tas ir organisks un elpojošs, turklāt no higiēnas viedokļa - cilvēka ķermenim pilnīgi drošs. Kaislīgās spēles ar gaumīgajām Glass Muse seksa rotaļlietām, kārdinājums izjust to smagumu, valdzinošo gludās virsmas pieskārienu, burvīgo siltumu vai kutinošo aukstumu - atraisīs Tavu seksuālo enerģiju un sniegs iedvesmu arvien jauniem baudas noslēpumu atklājumiem.

Foto: SEXYSTYLE.LV
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu