Mīlestības un seksa horoskops 2018. gadam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Atšķirība starp mīlestību un seksu ir tāda, ka mīlestība rada spriedzi, bet sekss to atbrīvo, teicis kinorežisors Vudijs Alens. Galvenais, ka šīs divas lietas ir tik ļoti saistītas, ka vienai bez otras īsti nav jēgas. Tieši tāpēc piedāvājam izsmeļošu prognozi mīlestības un seksa jomā visām divpadsmit zodiaka zīmēm nākamajam gadam. Ja netiec skaidrībā, kādā virzienā doties saistībā ar savu mīlas dzīvi, ieskaties zemāk!

 
Foto: Depositphotos.com

Auns: esi gana gudrs, lai mazinātu spriedzi!

Gada sākums nebūs viegls laiks vientuļniekiem, kuri vēlas atrast sirdsāķīti. Tiem, kas jau ir attiecībās un vēlas doties nākamajā līmenī (piemēram, apprecēties), būs nedaudz jāpagaida, kamēr Venēra ieņem harmoniskākus aspektus. Tas notiks ap nākamā gada 20. februāri. Tad arī sāksies labvēlīgāks periods mīlas balodīšiem. Tas būs arī labs laiks izbaudīt medusmēnesi prom no ģimenes. Jāņem vērā, ka tikmēr starp mīlniekiem var rasties arī nesaskaņas.

Taču spēcīgā saikne un piederības izjūta aizgaiņās visus negaisa mākoņus un atjaunos attiecības.



 
Foto: Depositphotos.com

Vērsis: nāksies paaugstināt savu sadarbības līmeni!

Vērsim lielu lomu attiecību jautājumos spēlēs Marss. Tev nāksies paaugstināt savu sadarbības līmeni, lai noturētu harmoniskas un līdzsvarotas attiecības. Saderības vairošana nāks par labu uzticības pieaugumam partneru starpā.

Jupitera pozīcija nesola vieglu laulības dzīvi. Tev nāksies parūpēties par partnera jūtīgumu.



Kopumā gads būs labs mīlas balodīšiem, taču vairāk tiem, ko pagaidām vēl nevieno laulības saites. Lai gan kopumā gads būs labs, tomēr tas nav piemērots mīlas ligzdiņas vīšanai. Reizēm var šķist, ka nav neviena, kam uzticēt savas jūtas un vēlmes, kas var radīt vientulības un pamestības sajūtu. Taču tas sāks mainīties no 21. februāra.

 
Foto: Depositphotos.com

Dvīņi: izvairīties no darbībām, kas var kaitēt tuvībai!

Dvīņiem par attiecību tēmu atbild Jupiters. Īpaši tas attiecas uz regulētām attiecībām, kas nozīmē, ka tieši precētiem pāriem jābūt uzmanīgiem.

Šogad var parādīties dažādas nevēlamas situācijas, kas pārbaudīs jūsu apņēmību.

Šis laiks būs arī problemātisks jaunu attiecību veidošanai. Taču no februāra beigām līdz jūnija vidum iestāsies veiksmīgs periods romantisku attiecību veidošanai. Turklāt vientuļajiem mīlniekiem ieteicams uztvert savas attiecības nopietni un izvairīties no darbībām, kas var kaitēt tuvībai.

 
Foto: Depositphotos.com

Vēzis: viss ir jāuzņem ar vēsu prātu!

Vēzim par mīlestību un intīmajām attiecībām atbildīgā planēta ir Saturns. Vēžiem Saturns būs novietots Mežāža zīmē visu nākamo gadu, kas nav pārāk labvēlīga pozīcija precētiem pāriem. Izmaiņas laulāto starpā var nest diskomfortu un zaudējumus. Tas, kas nepieciešams precētiem pāriem, ir kvalitatīvs laiks kopā, kas saglabātu attiecībās siltumu un harmoniju. Tajā pašā laikā Jupitera ietekme noteikti sniegs kādu atelpu. Jūs varēsiet uzticēties kādam sev tuvam cilvēkam, kas palīdzēs pārvarēt vilšanās sajūtas. Vissvarīgākās izmaiņas gaidāmas no marta vidus līdz septembra vidum. Taču viss ir jāuzņem ar vēsu prātu. Arī vientuļajiem Vēžiem gaidāma izdevība nostiprināt attiecības ar kādu sev tuvu cilvēku.

Mīlestība virmos gaisā, tāpēc nepalaidiet garām iespēju.



 
Foto: Depositphotos.com

Lauva: savaldies!

Postītāji Rahu un Ketu ieņems nozīmīgu vietu Lauvas horoskopā visa gada garumā. Saturns uzkavēsies sestajā mājā, kas nozīmē, ka tas var izraisīt neapmierinātību intīmajā dzīvē. Var gadīties, ka ik pa brīdim gribēsies skaļi kliegt, lai aizstāvētu savu nostāju. Tas, protams, ietekmēs mīlas dzīvi, tādēļ nav ieteicams ļauties šādām nosliecēm. Ja tomēr nespēsiet savaldīties, tas var aizskart partnera jūtas.

Tas pat var izpostīt attiecības, tādēļ izturība ir atslēga uz mierīgu mīlas dzīvi 2018. gadā.



 
Foto: Depositphotos.com

Jaunava: jaunas iepazīšanās!

Jums ir dažas labas ziņas no zvaigznēm. Labsirdīgais Jupiters atradīsies vienpadsmitajā mājā, kas nozīmē, ka lielāko daļu gada jums izdosies saglabāt siltumu un harmoniju mīlas dzīvē. Taču Saturna ietekme var radīt dažādus šķēršļus gludajam ceļam, ņemot vēra, ka Saturns nav atbalstošākā planēta mīlas dzīvei.

Vientuļajām Jaunavām šis gads nebūs piemērots, lai dibinātu jaunas pazīšanās, jo tas var savest kopā ar neīstajiem cilvēkiem.



 
Foto: Depositphotos.com

Svari: būs, būs seksuāli prieki!

Gada sākumā vientuļajiem Svariem nav ieteicams meklēt otro pusīti. To nosaka planētu stāvoklis, kas atbild par mīlestību un intīmajām attiecībām. Labāks laiks iestāsies sākot ar augustu, kas būs piemērots kā mīlestības pilnām attiecībām, tā seksuāliem priekiem.

Par to liecina Venēras, kas atbild par mīlas dzīvi, parādīšanās Svaru zīmē.



 
Foto: Depositphotos.com

Skorpions: pretrunīgs gads

Skorpioniem gaidāms diezgan pretrunīgs gads, ņemot vērā, ka planētu stāvoklis no vienas puses ir atbalstošs mīlas dzīvei, bet no otras - ne pārāk iepriecinošs. Jupitera pozīcija nodrošinās to, ka vientuļniekiem ir diezgan lielas izredzes iepazīties. Attiecības, kas dibinātas šajā laikā, varētu būt ilgstošas.

Kopumā gads būs veiksmīgs precētajiem pāriem.
 
Foto: Depositphotos.com

Strēlnieks: stūrē tik laulības ostā!

Vientuļie Strēlnieki šogad var droši stūrēt laulības ostā. Īpaši labvēlīgs laiks tam būs pēc 2018. gada 21. februāra, kad pie apvāršņa parādīsies par mīlas priekiem atbildīgā planēta Venēra. Pēc tam labvēlīgs laiks mīlas un seksa dzīvei būs no augusta vidus. Dažiem no jums varētu gan būt grūti dabūt piekrišanu savām laulībām no vecāku un ģimenes puses.

Tā vietā, lai aizbēgtu prom no visiem kopā ar savu mīļoto, tomēr jācenšas pārliecināt ģimeni par savu izvēli.



 
Foto: Depositphotos.com

Mežāzis: vērts ieklausīties arī viedokļos no malas

Mežāžiem gada sākums nav pārāk veiksmīgs mīlas dzīvei, ņemot vērā planētu stāvokli. Lai gan Saturna un Venēras pozīcija nebūs atbalstoša mīlestībai, tomēr Jupiters šo situāciju var nedaudz glābt. Visu vēl vairāk sarežģīs Marss, kas liks jums kļūt pašpārliecinātākiem, paužot savu viedokli. Tomēr nevajadzētu kļūt paštaisniem, tāpat ir vērts ieklausīties arī viedokļos no malas.

Vientuļajiem Mežāžiem būs liela iespēja attīstīt savu intīmo dzīvi pilnībā.



 
Foto: Depositphotos.com

Ūdensvīrs: var piedzīvot intensīvas emocijas

Postošā spēka Rahu atrašanās septītajā mājā gada lielāko daļu neliecina par labvēlīgu laiku mīlas dzīvē. Īpaši gada sākums nav labvēlīgs laiks vientuļniekiem, lai dibinātu jaunas attiecības. Turklāt tie, kas jau ir attiecībās, var piedzīvot intensīvas emocijas. Tāpēc ieteicams pavadīt laiku kopā ar partneri un parūpēties par to, lai veiksmīgāk pārdzīvotu saspringto laiku. Kopīgi pavadīts laiks var izlīdzināt nesaskaņas.

Pozitīvāks mīlas dzīvē solās būt gada noslēgums.



 
Foto: Depositphotos.com

Zivis: Kuģošana pa bangojošo mīlas jūru nebūs vienkārsa

Arī Zivīm 2018. gads nesīs kā pozitīvus, tā sarežģītus mirkļus. Kuģošana pa bangojošo mīlas jūru nebūs vienkārša. Marsa klātbūtne var radīt sarežģījumus laulāto starpā, kas prasīs daudz pacietības un vēsu prātu, lai to pārdzīvotu. Taču jāatceras, ka šīs nesaskaņas ir īslaicīgas, tāpēc nevajadzētu padoties to priekšā.

Laimīgāki laiki atkal gaidāmi no septembra vidus.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu