Vīrs sevi apmierina, guļot man blakus. Vai tas ir normāli?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Kāpēc mans vīrs mēdz dažkārt no rīta apmierināt pats sevi arī tad, ja guļu viņam blakus? Viņam nav ar mani labi?» žurnālā «Ieva» dermatovenerologam Jānim Ķīsim jautā anonīma lasītāja.

Atbild Jānis Ķīsis:

Vispirms gribu pateikt - arī sieva var vīra klātbūtnē sevi apmierināt, jo vīrietim ir būtiski saprast, kā sieviete to dara pati sev. Ja runājam par vīrieti, viņam tas notiek daudz mehāniskāk un vienkāršāk, arī emocionālais fons nav tik noteicošs.
Kā liecina statistika, hormonāli seksam piemērotākais laiks ir starp pulksten pieciem un septiņiem no rīta, pēc tam - ap pulksten vienpadsmitiem divpadsmitiem dienā.

Vakars nemaz nav seksam domāts!

Tieši rīts var dot mirkli prieka un emociju, kam var sekot vēl mirklis miega un atpūtas.

Bet, lai abi no rīta gultā satiktos, jājautā - cikos tu vakarā ej gulēt? Ja sieva saldi guļ, neies jau modināt, pats tikšu galā. Bet tad viņa pamostas, un skaidrs, ka jūtas mazliet aizskarta - es esmu tepat blakus, bet tu pats ar sevi darbojies. Es tev neesmu interesanta?

Nē, tur nekā slikta vai pret sievieti vērsta nav, līdz brīdim, kamēr tas neaizstāj savstarpējās attiecības.

Atbildes uz citiem tikpat intīmiem jautājumiem lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu