Injekcijas intīmās zonas skaistumam un veselībai!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kā raksta šā mēneša izdevums «36,6», Latvijā jau labu laiku ir pieejamas speciālas hialuronskābes injekcijas - sievietes organismam draudzīga un saudzīga metode: līdzīgi kā izdara iešļircinājumus sejas ādas atjaunošanai un novecošanās pārmaiņu aizkavēšanai, kaut ko līdzīgu var veikt arī intīmajā zonā.

Rakstā šo novitāti skaidro Capital Clinic Riga ginekoloģe Ieva Briedīte.
«Agrāk, ja sievietei bija, piemēram, ārējo kaunuma lūpu asimetrija vai sūdzības, ka tās ir pārlieku mazas, nekas cits neatlika, kā meklēt ķirurģisku risinājumu. Bet operācija vienmēr saistīta ar zināmu risku, arī samērā ilgstošu atlabšanas periodu. Tagad šo problēmu viegli var atrisināt ar injekcijām.

Injekcijas ir piemērotas galvenokārt divu grupu daiļā dzimuma pārstāvēm: pirmajai piederīgas sievietes, kurām nav īpašu sūdzību un nav nepieciešama medicīniska ārstēšana, taču viņas vēlas estētiskos nolūkos uzlabot intīmās zonas izskatu. Piemēram, ja sievietei vai viņas partnerim traucē nelielas vai asimetriskas lielās kaunuma lūpas vai arī pēc operācijas vai pēcdzemdību rētas intīmajās vietās ir kāds defekts. Reizēm pāris vienkārši vēlas uzlabot dzimumdzīves kvalitāti un savu labsajūtu - arī tad var palīdzēt tieši hialuronskābes injekcijas.

Otrajā grupā ierindojamas sievietes, kurām šīs injekcijas nepieciešamas medicīniskā nolūkā, piemēram, ja traucē maksts sausums, nieze, dedzināšanas sajūta šajā apvidū, ja viņa izjūt sāpes dzimumakta laikā. Ārstēšanu iesaka arī sievietēm menopauzē, kad strauji krītas estrogēnu jeb sievišķo hormonu līmenis. Mazinās arī kolagēna (svarīgs ādas tvirtumam) un elastīna (nepieciešams ādas elastībai) producēšana, radot izmaiņas ādas izskatā un tonusā. Arī pēc ķīmijterapijas vai ievērojama svara samazinājuma, kā arī jebkurā situācijā, kad zudis intīmās zonas ādas tonuss.»

Vairāk par injekcijām lasi izdevumā «36,6».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu