Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Revolūcija! Pirmo reizi Latvijā intīmpreču veikals ver durvis publiskā tirdzniecības centrā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijā lielākais erotisko fantāziju un aksesuāru tirgotājs SexyStyle nedēļas sākumā vēris durvis jaunam veikalam – pirmajam intīmpreču veikalam valstī, kas apmeklētājiem pieejams lielveikala telpās. Ja vēl pirms pārdesmit gadiem mēs kautrīgi apmeklējām šāda veida veikalus pagrabos, tad tagad, iespējams, mūsu sabiedrība ir gatava par savu seksualitāti beidzot runāt atklāti. Saturs un bildes domātas pilngadību (18+) sasniegušiem!

Jaunā veikala izveidē, kas ir jau otrais SexyStyle veikals Rīgā septiņu gadu laikā, investēti 25 000 eiro. Tā dizainā un iekārtojumā, tāpat kā populārajā šā zīmola veikalā Kr.Barona ielā Rīgas centrā,

dominē sārti rožainie toņi, gaisma un atvērtība, kas ir veikala koncepts un atpazīstamības zīme.

Veikalā pieejami dažādi erotiskie apģērbi un aksesuāri - interesanta apakšveļa vīriešiem un sievietēm, naktskrekli, kostīmi, apavi, kā arī intīmā kosmētika un rotaļlietas intīmiem brīžiem.

«Jaunajā veikalā piedāvāsim visas populārākās preču kategorijas nedaudz šaurākā sortimentā nekā Barona ielā, orientējoties uz lielveikala apmeklētājiem – lai tiem, kas vēlas iegriezties, nebūtu jāmulst. Klienti noteikti novērtēs gan izdevīgo darba laiku septiņas dienas nedēļā, gan ērto iespēju bez maksas novietot automašīnu. Ar jauno veikalu ceram aptvert arī Pārdaugavas iedzīvotājus, kam ikdienā Rīgas centrs nav pa ceļam,» saka veikala SexyStyle pārstāve Elīna Hasanova. Īpaši veikalā tiek gaidītas jaunās māmiņas, jo preču klāstā ir atrodami dažādi līdzekļi, kas pēc dzemdībām ļauj sekmīgi atjaunot iegurņa muskulatūras spējas.

Būtiski, ka veikalā var ērti iebraukt arī ar bērnu ratiņiem.

«SexyStyle jaunā veikala atklāšana ir lieliska ziņa ne tikai tāpēc, ka apliecina mūsu ģimenes biznesa izaugsmi. Ir milzīgs prieks arī par to, ka mūsu pūles daudzu gadu garumā, izglītojot cilvēkus par iespējām pilnveidot savu seksuālo dzīvi, ir devušas rezultātu. Cilvēki kļūst zinošāki, atvērtāki, ir gatavi nākt un iegādāties preces, kas iepriecina pašus un viņu partnerus, ļauj justies labāk un dzīvot veselīgāk,» atzīst Ilze Švāne, SexyStyle īpašniece.

SexyStyle lepojas arī ar to, ka ir pilnībā mainījis patērētāju uztveri par intīmpreču veikaliem Latvijā.

«Esam parādījuši, ka tie nav tumši mazi veikaliņi, kur kauns ienākt, bet ka tie var būt skaisti, gaiši un patīkami,» saka Elīna Hasanova.

Kaut gan veikala apmeklētāju vidū ir daudz gados jaunu cilvēku, galvenā auditorija ir vecumā no 30 gadiem un vairāk. «Tas ir vecums, kad cilvēks sāk apzināties savas vēlmes, sāk saprast, ka kvalitatīva seksuālā dzīve ir pamats labai veselībai, tāpēc ir svarīgi to saglabāt interesantu un daudzveidīgu visa mūža garumā,» uzsver Ilze Švāne.

Paplašinot savu darbību, SexyStyle jau tuvākajā laikā plāno atklāt arī jauno internetveikalu, kas būs ērtāks un pieejamāks, kā arī sāks publicēt blogu, kurā sniegs vērtīgu informāciju par intīmiem jautājumiem. Par godu jaunā veikala atklāšanai janvārī SexyStyle veikalā tirdzniecības centrā Olimpija visām precēm 10% atlaide.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu