Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ko šodien intīmpreču veikalos izvēlas vīrietis?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par pieaugušo rotaļlietām sievietēm un pāriem esam rakstījuši daudz, bet ko vēlas sev personīgi mūsu stiprais dzimums - vīrieši? Vai tiešām tās ir tikai gumijas lelles vai pēc pornozvaigžņu vagīnu maketiem veidotas mākslīgās vagīnas? Izrādās, tas laiks ir garām. Saturs un bildes domātas pilngadību (18+) sasniegušiem!

Kā žurnālam «Ieva» stāsta intīmpreču veikala «SexyStyle» vadītāja Elīna Hasanova, ja vīrietis ir viens, bez pastāvīgas partneres, viņš meklē sev masturbatoru, reizēm arī lelli. «Sabiedrībā valda uzskats, ka vīrieši, kas pērk masturbatorus, ir totāli neveiksminieki un visādi citādi nepatīkami cilvēki, bet domāju, ka sievietes būtu pārsteigtas, redzot šos vīriešus. Visbiežāk tie ir ļoti izskatīgi, veiksmīgi vīrieši, kuriem nav problēmu ar pretējo dzimumu. Viņi masturbatorus pērk, lai izbaudītu patīkamākas sajūtas,» žurnālā stāsta Elīna Hasanova.

Ja vīrietim ir partnere, tad visbiežāk viņš meklē kaut ko, kas palīdz viņam nodarboties ar seksu ilgāk.

Erekcijas gredzenus, lai viņa vīrietības simbols būtu lielāks un aizkavētu ejakulāciju, gelus un krēmus, kas velc šo pašu funkciju. Ir vīrieši, kas dodas komandējumā vai ceļojumā un pērk vibratoru partnerei, kas paliek mājās viena. Un tas notiekot biežāk, nekā varētu iedomāties!

Tāpat vīrieši pērk arī dažādus pumpjus locekļa palielināšanai un ejakulācljas aizkavēšanai. Uzmavas, kas dod apjomu loceklim. Vai ar reljefu, lai stimulētu sievietes maksti. Starp citu, ir arī tik gādīgi partneri, kas pērk maksts lodītes un trenažlerus savai partnerei, kas ir stāvoklī vai tikko kļuvusi par māmiņu. Reizēm viņi ir atsūtīti uz veikalu pēc kāda konkrēta trenažiera vai arī paši izlasījuši rakstu un izlēmuši parūpēties par savu mīļoto.

Vairāk lasi žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu