Zināms datums, kad sievietes spēj sasniegt visstiprāko orgasmu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Dāmas, apvelciet savā kalendārā šo sava cikla datumu! «The Journal of Sexual Medicine» raksta, ka tas ir noskaidrots samērā precīzi un pētījums to apstiprinot.

Sievietes menstruālā cikla 14. diena ir laiks, kad, kā izrādās, sievietes ķermenis fizioloģiski atšķiras - viss slēpjas klitora izmērā, kas palielinās par 20%! Līdz ar to mēs topam jutīgākas un vieglāk spējam sasniegt baudas virsotnes.

Grupa itāļu pētnieku uzmanīgi novēroja 24 sievietes vecumā no 18 līdz 35 gadiem. Tika pētīts katras sievietes menstruālais cikls, un ar ultraskaņas aprīkojumu varēja fiksēt viņu intīmās vietiņas izmaiņas.

Foto: Depositphotos.com

Pētnieki atklāja, ka tieši četrpadsmitajā dienā visām sievietēm klitors tapa lielāks, tādi mazāk tika ierobežota artērija, kas tur pievada asinis. Šajā laikā arī parasti notiek ovulācija, kas jau tā aicina sievieti nodoties mīlas rotaļām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu