«50 Greja nokrāsu» aizkulises. Dornans: man tur ir uzvilkts tāds kā mazs maisiņš...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/publicitātes foto

Jau šonedēļ Latvijā gaidāma pirmizrāde vienai no pēdējo gadu erotiskākajām grāmatu ekranizācijām - «Fifty Shades Freed»/ «Brīvība piecdesmit nokrāsās». Šī būšot absolūta triloģijas kulminācija, bet tikmēr ielūkosimies aizkulisēs, kā īsti tikušas filmētas intīmās seksa ainas? Izrādās, nemaz tik seksīgi...

"Fifty Shades Freed" galvenās Kristiana Greja lomas atveidotājs, īru izcelsmes aktieris Džeimijs Dornans jau vairākkārt izteicies, ka filmas sižeta erotiskajam tēlojumam abi ar partneri Dakotu Džonsoni ir piegājuši profesionāli. Kā viņš atklāja slavenajā TV pārraidē "Jimmy Kimmel Live!", abi esot ļoti labi draugi.

"Kā brālis ar māsu," pārliecināti stāsta aktieris. "Mēs pazīstam viens otru labi un respektējam to."

Un tomēr, lai arī abi ir jau pieredzējuši aktieri seksa ainās, pastāv kāds dīvains fakts. Tas ir stāsts par to, kā aktieri aizsedz savas intīmās vietas, lai nepieļautu to fizisku saskaršanos filmēšanas laikā.

Kad šovā tas tiek jautāts, aktieris atbild:

"Man ir uzvilkts tāds kā mazs maisiņš (wee-bag). Tas ir izteiciens, ko lietoju tur, no kurienes nāku, - mazs maisiņš, taču tas nenozīmē, ka tam ir mazs izmērs. Patiesībā es valkāju diezgan lielu somu. Man ir milzīga ceļojumu soma ar visu, ko vien tajā var salikt. Jā, kā kartupeļu maiss..."

P.S. Ziemeļīrijā, no kurienes nāk aktieris «wee» apzīmē ko mazu, bet Amerikā šis vārds saistās ar vīrieša dzimumlocekļa sinonīmu (wee wee).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu