Erotiskā romāna autore: bez mana vīra noteikti nebūtu «Saplēsto mežģīņu»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vai Latvijas sievietes ir apmierinātas ar savu dzīvi? Sensacionālās erotiskās grāmatas «Saplēstās mežģīnes» autore Karīna Račko, kura jau šo svētdien viesosies televīzijas sievietēm «STV Pirmā!», dzīvesstila raidījumā ģimenes sievietei «Māmiņu klubs» atzīst, ka ar sirdi gribētu teikt «jā», taču saprot, ka daudzas tomēr nespēj rast sevī harmoniju. «Galvenais pilnvērtīgas dzīves ienaidnieks ir bailes. Protams, mums visiem ir bail kaut ko mainīt un uzdrošināties, jo baidāmies – ko par mums padomās citi? Baidāmies no kritikas un nosodījuma. Protams, vieglāk ir neko nedarīt. Bet no otras puses tas ir arī grūtāk. Jo, ja tevī ir tā dzirkstele iekšā un ir kaut kas, ko vēlies, tad nevajag to bremzēt un dzirksteli apdzēst. Tieši pretēji, vajag rīkoties,» par to, ka dzīve ir mūsu pašu rokās, ir pārliecināta Karīna Račko.

Liels atbalsts Karīnas grūtajos dzīves brīžos ir viņas ģimene un vīrs: «Man ir paveicies ar vīru, un nezinu, ko es bez viņa darītu. Bez viņa noteikti nebūtu «Saplēsto mežģīņu»,

es nebūtu tāda, kāda es esmu tagad – tik droša un pārliecināta tajā, ko daru.

Ir svarīga apziņa, ka ir kāds, kas man tic un atbalstīs, lai kas arī notiktu.» Tā Karīna.

Savukārt Karīnas vīrs, vaicāts par sajūtām, uzzinot, ka sieva gatavojas publicēt visai neparastu grāmatu, atzīst, ka tieši viņam bijusi liela loma, lai grāmata ieraudzītu dienas gaismu. «Viņa jau bija vairākas nodaļas uzrakstījusi, un tad es paprasīju, lai parāda, kas tur ir. Tad es tieši viņu iedrošināju un teicu, ka obligāti ir jāmēģina grāmatu izdot.

Es uzskatu, ja sieviete sevi pašrealizē, viņa arī mājās ienes laimes sajūtu.

Ja viņa pati ir laimīga, tad arī visi pārējie kļūst laimīgāki,» raidījumā stāsta Karīnas dzīvesbiedrs Kristaps Račko.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu