Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Lasmane: pamīcīties mašīnā vai - ne gultā, bet kādā citā vietā..

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Runāt un stāstīt otram par savām vajadzībām un vēlmēm vienmēr ir veselīgi un ieteicams, bet to ir viegli pateikt, grūti izdarīt. Pat ja sieviete ir saņēmusies un mēģina to teikt līdzībās vai tiešā tekstā, vienmēr būs jautājums - vai otrā pusē mūs kāds gatavs uzklausīt? Var gadīties, ka otrs tajā brīdī aizveras un neklausās,» žurnālā «Ieva» runā seksa dzīves eksperte Rita Lasmane.

«Un ne jau tāpēc, ka ir egoistisks maita, bet tāpēc, ka tāda audzināšana. Vecāki ar saviem bērniem par to nerunā, un tad sanāk tik, cik puiku līmenī. Tāpēc patiesībā runāšana ir ļoti delikāta lieta. Forši, ja sievietei ir mutīgas draudzenes, kas lielās un plātās, kā ar savu vīrieti runājušas. Labi, ja draugu lokā vairāk vai mazāk, bet par seksu runā - ne jau par tehniskām niansēm, protams. Jo tas atbrīvo. Lai gan mūsdienās ļoti daudz ko var arī izlasīt un ieraudzīt...» savās pārdomās žurnālā «Ieva» dalās seksa dzīves eksperte Rita Lasmane.

«Man gan negribas ticēt, ka kāds pāris tiešām mīlējas tikai vienā pozā un bez izmaiņām. Gan jau kaut kas tiek pamainīts. Tomēr, ja runājam tieši par fantāzijām, tad ne vienmēr tas, kas fantāzijās liekas brīnišķīgs, dzīvē tiešām tā arī būs. Kas ir seksuālā fantāzija? Scenārijs, kas iesprūdis prātā - man tā gribētos. Izbraukt kaut kur ārpus mājas un kā jaunībā pamīcīties mašīnā vai - ne gultā, bet kādā citā dzīvojamās telpas vietā... Ja pāris dzīvo divi vien, kāpēc ne?» uzvedina uz domu seksa eksperte.

Bet ja ir bērni, darbs? «Tad tas viss ir jāsaplāno. Mēs ļoti gaidām pārsteigumu, bet, lai tas notiktu, diemžēl bez plānošanas neiztikt. Mums, sievietēm, patīk runāt līdzībās, bet vīrieši tās nesaprot. Tāpēc par to, ko vēlamies, ieteicams teikt tiešā tekstā. Vīriešus vairāk uzrunā pat neķītros vārdos nosauktas lietas. Ja ir bažas par to, kā tas tagad izklausīsies, ka es viņam to teikšu, - tad vispirms vajag sagatavoties. Uzrakstīt un tad pašai nolasīt. Pilnīgi iespējams, ka vīrietis pēc tam būs laimīgs - izrādās, manējā sieva visu ko grib! Pirms tam šķita, ka negrib neko...» atzīst Rita Lasmane.

Vairāk par Ritas Lasmanes pārdomām par seksu un laimi pāra attiecībās lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu