Ja ir mīļš partneris un kvalitatīvs sekss, masturbācija ir gluži labi saprotama?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Jautāsiet, kā tad tā? Tas izklausās pretēji ierastajam, kam tevi pašapmierināt, ja līdzās ir vīrietis, kurš tev jau sniedz baudas virsotnes?

Attiecību konsultante Rita Lasmane žurnālā «Ieva» konsultē:

Man ir vīrietis un regulārs sekss, bet es arī masturbēju, jo man patīk to darīt! Turklāt masturbējot varu sasniegt vairākus orgasmus pēc kārtas - ar vīrieti parasti tikai vienu. Vai masturbēšanu var uztrenēt?

Ja ir mīļš partneris un kvalitatīvs sekss, papildu masturbācija ir gluži labi saprotama, jo hormoni liek to darīt. Par to, ka masturbējot var sasniegt vairākus orgasmus, - iespējams, jā, bet ne vienmēr un ne visām tā būs. Citai vairāki orgasmi iespējami tieši ar vīrieti, nevis ar masturbāciju - liela nozīme ir ieradumiem, vispārināt nevar.

Taču, regulāri masturbējot, šo spēju sasniegt vairāk nekā vienu orgasmu var tiešām uztrenēt.

Ja seksu gribas, bet masturbēt negribas, es iesaku tomēr atrast vīrieti. Ja tas nav iespējams, bet sieviete ilgojas pēc seksuālas baudas, tomēr iesaku pamēģināt masturbāciju. Neesmu ārsts, bet pieļauju, ka ar «veselīgumu» dakteris ir domājis labi apasiņotus orgānus mazajā iegurnī, maksts tonusu utt. Jā, tas, manuprāt, ir svarīgi - lai maksts muskulis būtu tonusā. Dzīvojot regulāru dzimumdzīvi, tas tonuss ir, jo, kad notiek orgasms, maksts muskulis vingro. Ja sieviete ir vientuļa un seksa nav, maksts muskuļus var arī trenēt, un īpaši tas ieteicams, ja dzimumdzīves nav ilgstoši, - proti, 10 reižu dienā jebkurā laikā un vietā (jo to neviens neredz!) veic maksts vingrinājumus, savelkot un atlaižot muskuļus.

Masturbēšana cieši saistīta ar sevis pieņemšanu, taču nevar vilkt arī tādas paralēles kā -masturbējiet, un būsiet harmonijā!

Nē, tā nav. Cilvēki ir dažādi, arī tādi, kuriem patīk masturbēt, viņi to bieži dara, bet ļoti kaunas par šo lietu un vispār nejūtas nekādā harmonijā."

Vairāk lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu