Rīgā notiek seksuālo attiecību trenera Aleksa Meja seminārs sievietēm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. un 25. februārī Rīgā viesosies pazīstamais seksuālo attiecību eksperts un treneris Alekss Mejs, kurš savās zināšanās dalīsies šoreiz ar sievietēm seminārā «Tavu attiecību intīmā puse»! Tā kā tas notiks jau pavisam drīz, nenokavē reģistrāciju tik noderīgajiem kursiem. Uzzini, kā ar vienkāršu tehniku palīdzību «padarīt traku» pat vispieredzējušāko partneri vai kā noturēt jebkuru vīrieti un modināt kaisli pat pēc 20 laulībā pavadītiem gadiem....

Alekss Mejs jau 20 gadus veltījis savu dzīvi intīmo attiecību izzināšanai starp vīrieti un sievieti. Pasniedzējs Holandē ir apguvis sociālo psiholoģiju un seksoloģiju. Alekss ir mācījies pie tādiem pasaules līderiem intīmo attiecību un seksoloģijas jomā kā Stīva Pikusa, Džona Soporno, Rosa Džefrisa u.c.

Alekss ir psihologs, seksologs un dzīves padomdevējs. Viņš vada neskaitāmus seminārus un treniņus visā pasaulē.

Tūkstošiem cilvēku pēc Aleksa semināriem ir ieguvuši jaunu intīmās dzīves un attiecību kvalitāti.

Foto: publicitātes foto

https://www.facebook.com/Sexual-Mastery-lv

Viss, ko māca Alekss, balstās uz slepenām zināšanām, kas nav pieejamas publiskajā telpā. Par šīm zināšanām var droši apgalvot: «Šā brīža sabiedrībai nav izdevīgi, ka tu to zini.» Jo:

  • Labs sekss nostiprina saikni starp partneriem: vīrietis un sieviete sāk labāk sajust viens otru;
  • Labs sekss ir dziedējošs - pat galvassāpes var pazust pēc laba seksa;
  • Labs sekss ir fiziska nodarbe un sadedzina kalorijas;
  • Labs sekss nodrošina hormonālo līdzsvaru ķermenī, un abi partneri jūtas lieliski.
Alekss ir termina «seksa elite» autors.

Ar to autors vēlas pateikt, ka vīrieši un sievietes, kas piedalījušies mācību programmās, kļūst par labākiem mīlniekiem pat ļoti prasīgu partneru acīs.

Foto: publicitātes foto

Treniņnodarbību dalībnieki apgalvo, ka nekad sekss un attiecības ar partneri nav snieguši tik daudz apmierinājuma kā pēc Aleksa treniņnodarbībām. Tikai praktiski padomi. Viss ir pārbaudīts, darbojas un ir gatavs tūlītējai lietošanai. Viņš ir populāro kursu sēriju «G punkta noslēpumi», «Kā paildzināt dzimumaktu», «Seksa akadēmija sievietēm» un «Seksa pozīcijas maksimālai baudai» izveidotājs. Grāmatu «Sekss — praktiskā pieredze vīriešiem», «Sekss —praktiskā pieredze sievietēm» un «11 sieviešu orgasma veidi» autors.

Kā kļūt par labā ko mīļā ko sava vīrieša dzīvē? Lūk, tikai neliela daļa no tā, ko Jūs uzzināsiet:

  • kā plašsaziņas līdzekļi, filmas un seksuālā izglītība sagrauj seksuālo dzīvi
  • kā ar vienkāršu tehniku palīdzību «padarīt traku» pat vispieredzējušāko partneri
  • pēc tā viņš noteikti nespēs Tevi aizmirst!
  • kā nenogurt visaktīvāko glāstu laikā un stundām nodarboties ar seksu
  • vairāk nekādas zobu sakošanas un procesa laikā - tikai bauda
  • kā nepapildināt izjukušo un šķirto pāru statistiku - garantēts veids kā noturēt jebkuru vīrieti un modināt kaisli pat pēc 20 laulībā pavadītiem gadiem
  • kur sievietēm atrodas A punkts, un kā nodrošināt sev visspēcīgāko orgasmu (pie kam - vairākas reizes...)
  • un daudz kas cits...

Pēc Alekša Meja semināra apmeklēšanas, Jūs noteikti nokļūsiet sava vīrieša labāko mīļāko skaitā, un, visdrīzāk, kļūsiet par viņa Vienīgo un Neaizmirstamo. Jūs skaidri zināsiet kā radīt vīrietim tādu baudu, ka pēc vienas nakts ar Jums, viņam pat nenāks prātā meklēt vēl kādu. Turpmāk Jums nebūs jābaidās kad Jūsu vīrietis dosies komandējumos un tālos braucienos, tādēļ, ka Jūs skaidri zināsiet – tādu kā Jūs viņš noteikti vairs nesatiks.

www.sexual.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu