Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Iedvesmojoties no «Ūdensvīra», radīti specifiski dildo

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Pieaugušo rotaļlietas pārņem arī kino industriju. To pierāda šie mākslīgie dzimumlocekļi jeb dildo, kuru dizains veidots, iedvesmojoties no romantiskā kino grāvēja «The Shape of Water» (Ūdens forma).

Godalgotais režisors un vizualizācijas meistars Giljermo del Toro piedāvā aizkustinošu stāstu, kura darbība norisinās 1962. gadā - aukstā kara laikā ASV. Kādā slēgtā valdības laboratorijā strādā apkopēja Elaiza, kura kopā ar savu kolēģi Zeldu nejauši atklāj tur rūpīgi slēptu kādu neparastu būtni - superslepena eksperimenta objektu. No šī brīža Elaizas dzīve izmainās uz visiem laikiem.

Ja filma kļuvusi par grāvēju romantiķēm un mājsaimniecēm, tad laiks arī jaunai rotaļlietu sērijai - šoreiz fantazēsim par ūdensbūtnes tēmu.

«Wickenhofer» laidis klajā tumsā spīdošus silikona materiāla dildo, kas vietām rotāti pat ar gliteriem. Izmērs? 16,6 cm garumā, bet diametrā - 5,2 cm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu