Striptīza dejotājs: sievietēm patīk policisti, kuri soda. Nereti viņas nozog pat steku...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No privātā arhīva

Latvijas stilīgākās vīriešu dejotāju grupas Male Empire Night Out Show (MEN’$) pārstāvis Gustavs Vītoliņš atklāj savas profesijas aizkulises un to, kā «sakarsušas» uzvedas latviešu sievietes!

Žurnālā «Ieva» Gustavs sevi īsti nevēlas pieteikt kā striptīza dejotāju, jo vārdam Latvijā esot negatīva pieskaņa: «Es teiktu, tas ir divu stundu teātris pieaugušām sievietēm!»

Protams, intervijā tiek jautāts: pastāstiet, ko vēlas sievietes! Kas viņām patīk? «Pirms šova es prasu - vai jūs vēlaties, lai džeki paliek bez krekla? Jā! Ir ovācijas. Tad es jautāju - vai vēlaties, lai viņi paliek arī bez biksēm? Atbilde ir vēl skaļāka. Jūs vēlaties, lai viņi paliek stringos? Meitenes spiedz un plaudē! Tad es tā klusām jautāju -

bet varbūt gribat, lai viņi beigās ir pa pliko? Un tad ir sprādziens! Sievietes ir atnākušas, samaksājušas, un tieši to arī viņas vēlas.

Bet, kā jau mēs runājām, tas nav vulgāri un netīri, tas notiek erotiski un gaumīgi. Nebūs tā, ka čalis vienkārši stāv pilnīgi pliks skatuves vidū. Bišķiņ tomēr paliek vieta fantāzijai.»

Gustavs nenoliedz, ka savā darbā nākas sievietes skatīt pavisam no citas puses. Daudz provokatīvākas. «Mazi humori šova laikā, protams, atgadās - ir krūšturis uzmests uz skatuves,

regulāri tiek nosperti dejotāju rekvizīti, piemēram, policista steks meitenēm acīmredzot ļoti patīk...

Reizēm ir gadījies, ka pie skatuves stāvoša dāma nolemj palīdzēt dejotājam atbrīvoties no biksēm pirms laika. Bet tas īstenībā nav nekas dramatisks, to visu var forši apspēlēt. Amizantākās situācijas ir, kad pašam dejotājam bikses jārauj nost, bet kaut kas ieķeras un neizdodas,» piedzīvojumos dalās Gustavs.

Vairāk interviju ar Gustavu lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu