Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dāmas, piedodiet, G punkts neeksistē! Bet ir citas, labas ziņas...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Medicīnas akadēmiķes Nina Brošmana un Elēna Stokena Dāla ātri vien kļuva populāras, kad tirgū iznāca viņu kopīgi sarakstītā grāmata «The Wonder Down Under». Dižpārdoklis slavens ar to, ka šajā literatūrā ir sīki un smalki aprakstīts viss, kas slēpjas sievietes dzimumorgānos un kā spēt sev atklāt pavisam jaunu seksuālo baudu virsotnes. Par visu, ko vēlējies zināt, bet kautrējies jautāt... Visšokējošākais ir tas, ka autores uzskata, ka G punkts nemaz neeksistē!

Rakstnieces savā grāmatā cenšas atspēkot arī vairākus mītus, kas skar sievietes G punktu un klitoru. Izrādās, ka pēdējie pētījumi Melburnā pierāda to, ka nepastāv tāds atsevišķs G punkts, kā līdz šim ir šķitis, raksta Dailymail.co.uk.

Tas ir tik interesanti, ka vīriešu dzimumloceklis ir smalki un sīki aprakstīts jau senā pagātnē, kamēr sievietes klitors saglabājis savu noslēpumainību.

Kaut gan, iespējams, vēsturē, kur sievietēm nebija tādas līdztiesības, nemaz nebija izdevīgi pētīt šo visu un sievietēm atklāt, cik unikāls ir viņas ķermenis un kādas izjūtas sasniegt daba ir tai vēlējusi

«Pastāv jauna hipotēze, ka G punkts nav atsevišķa fiziska vieta, bet gan dziļa klitora iekšējā daļa, kuru stimulējam seksa laikā,» uzskata grāmatas autores. «Mēs esam iemācītas ticēt, ka klitors, kas ir sieviešu intīmās zonas visizteiksmīgākā baudas izklaides vieta, ir rozīnes lielumā, bet patiesībā

šī mazā podziņa ir tikai neliela aisberga virsotne, neliela daļa no tā lielā un ārkārtīgi jutīgā orgāna,

kas ir dziļi iestiepjas sievietes iegurņa daļā.»

Tāpat autores grāmatā arī noraida stereotipu, ka misionāra poza esot garlaicīga un radīta iesācējiem vai veterāniem. «Patiesībā šī poza ir labākais, kas vien var notikt ar sievietes orgasmu! Ja vēl palūdz savu partneri balstīties uz apakšdelmiem, nevis iztaisnotām rokām, un jūsu ķermeņi saskaras ciešāk...» uzskata autores.

Līdz ar to varam vien turpināt pētīt sievietes slēptāko vietiņu, kur ir tik daudz neatklātu noslēpumu. Beigsim drudžaini meklēt G punktu, kurš, iespējams, nemaz neeksistē, bet attīstīsim mūsu baudu kopumā.

Mūsu potenciāls ir lielāks, nekā var šķist sākumā.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu