Uzmini, kuras seksa pozas izpilde sagādā mums visvairāk stresa?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ja vēlies eksperimentēt guļamistabā, tev ir miljons iespēju atkal un atkal izmēģināt ko jaunu. Tomēr, kā rāda kāds pētījums, dažas seksa tehnikas un pozas mūs padara īpaši nervozus, kad sākam apsvērt to izpildi. Uzmini, kuras ir «stresainākās» seksa pozas?

«Superdrug Online Doctor» portāls veicis aptauju, kurā tika noskaidrotas seksa pozas, kuru izpilde pāriem sagādā visvairāk galvassāpju. Pētījumā piedalījās 1000 Eiropā dzīvojošu cilvēku, kuri vairākums apgalvoja, ka visvairāk stresa sagādājot vertikālā «69» poza. Par to nobalsoja 57% sieviešu un 43% vīriešu. Tāpat šī poza tika atzīta par visneērtāko no visām.

Nākamā seksa tehnika, kas izraisa visvairāk stresa, ir anālais sekss. 55% sieviešu izjūt izteiktu uztraukumu, nodarbojoties ar anālo seksu. Mazāk, 30% vīriešu, jūtas nepārliecināti, nodarbojoties ar to.

88% vīriešu patīk anālais sekss, jo tā laikā izjūtot izteiktu baudu. Turpretī tā jūtas tikai 12% sieviešu.

Kas vēl patīk vīriešiem? Jā, viņi dievina orālo seksu un seksu stāvus, kamēr sievietes par iecienītākajām pozām sauc «misionāra», «jātnieces» un «karošu» pozas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu