Like a virgin!* Kāpēc sievietes mūsdienās atjauno nevainību?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kā slavenajā Madonnas dziesmā «Like a virgin» mēs visas zinām - kā tas ir, pirmā reize, kad zaudē savu nevainību. Gan jau vairums atzīs, ka tas nav bijis tā kā romantiskās filmās, un nereti sievietes mūsdienās to labprāt atkārtotu ar savu - īpašo. Vai tas ir vienīgais iemesls, kāpēc sievietes mūsdienās vēršas pie intīmās zonas plastikas ķirurgiem, lai atjaunotu nevainību?

Interesanti, ka ar prasību «atjaunot nevainību» plastikas klīnikās ierodas ne tikai jaunības kļūdu pieredzējušās, ortodoksāli ticīgu ģimeņu meitenes, bet arī jaunās māmiņas un pat sievietes gados, norāda woman.ru Krievijā strādājošs intīmās plastikas ķirurgs Bakirhans Sarvars Kazimovičs.

«Savā praksē ar nevainības atjaunošanu esmu saskāries ar dažādām pacientēm, kur katrai ir savs stāsts. Deviņdesmit procenti tās ir musulmanietes no ortodoksāli ticīgām ģimenēm.

Šīm sievietēm «nevainība» nozīmē to, kāda nākotnē izvērtīsies viņas dzīve.

Šīs Austrumu meitenes brauc uz Krieviju mācīties. Satiek šeit puišus un pazaudē galvu... Parasti par to nezina meitenes vecāki, pat ne draudzenes: meitene patstāvīgi pieņem lēmumu atjaunot nevainību, lai nepiedzīvotu kaunu visai ģimenei,» stāsta ārsts.

Kas tad veido pārējos desmit procentus? Zināms, ka arī kristiešiem nevainība ir svēta lieta, par kuru, ja tās vairs nav, ar akmeni nemet, bet galvu arī neglauda. «Ierodas ģimenes pāri, kuri ir izlēmuši to piedzīvot vēlreiz, bet pēc laulības,» stāsta ārsts. «Nevainību

atjaunot ir nākušas arī jau dzemdējušas sievietes, kuras šo faktu vēlas uzdāvināt vīram

kā jaunu piedzīvojumu. Ārstiem tas pat ir vienkāršāk nekā nedzemdējušai sievietei atjaunot jaunavības plēvi.»

*No angļu valodas: «Kā jaunava!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu