Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

8 vīriešu erogēnās zonas: no ausīm, kakla, krūšgaliem līdz pat...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Domā, ka pārzini visas viņa erogēnās zonas? Izrādās, dažas ķermeņa vietas ir patiesi nepelnīti aizmirstas vai arī nav atklātas no jauna!

 
Foto: Depositphotos.com

Mute

«American Journal of Medicine» pētījums vēsta, ka skūpstīšanās paaugstina dopamīna līmeni smadzenēs gan vīriešiem, gan sievietēm. Seksologs Karols Kvīns iesaka: «Lēni izseko viņa lūpām ar savu mēli vai maigi piesūc viņa apakšējo lūpu un maigi iekod ar zobiem.»

Gan sieviešu, gan vīriešu lūpas ir ļoti erogēnas, jo tur ir ļoti daudz nervu galu, kas aktīvi reaģē uz nervu stimulēšanu.

Interesanti, ka vīrieši no mutes netālo zodu arī atzīst par gana karstu zonu, kuru var skūpstīt un kutināt ar mēli, raksta dailymail.co.uk.

 
Foto: Depositphotos.com

Ausis

Aiztiekot ausis, tu vari aktivizēt nākamo vīrieša erogēno zonu. Neticami, bet aptaujas atklāj, ka ausis ir otra aktīvākā erogēnā zona aiz sēkliniekiem. Ļoti daudziem vīriešiem ausu aiztikšana palīdz sasniegt ātrāku un spēcīgāku ejakulāciju.

Te koncentrēti ļoti daudz nervu galu. Tādēļ ausis ir izteikti jutīgas.

Viena tehnika ir ausu laizīšana vai maiga košana auss ļipiņās. Otra ir konkrētu vārdu čukstēšana īsu brīdi pirms viņa orgasma.

Tomēr interesantu tehniku piedāvā seksoloģe Emija Levina: «Ar īkšķi un rādītāja pirkstu satver vietu, kur viņa auss satiekas ar sejas ādu - virs auss ļipiņas. Tad lēni slidini pirkstus uz leju, līdz atkal vari sākt no sākuma.»

 
Foto: Depositphotos.com

Sēklinieki

Sēklinieki ir ļoti jutīga un erogēna zona vīriešiem, tāpēc seksologi iesaka tajos labāk nekost un nekniebt. Maiga sūkšana, laizīšana, saspiešana gan noteikti palīdzēs vīrietim ātrāk sasniegt baudas virsotnes. Seksologs Čārlijs Glikmens iesaka:

«Sākumā satver abus sēkliniekus pirkstu galiņos tā, it kā vēlētos no grīdas pacelt salveti.»
 
Foto: Depositphotos.com

Kakls

Jo vairāk mēs viens ar otru sarodam, jo biežāk mīlējoties piemirstam kaklu, bet tā ir brīnišķīga, jutīga un ļoti atsaucīga vīrieša ķermeņa daļa. Seksa eksperte Emīlija Morse iesaka: «Pamēģiniet skūpstīt vīrieša kakla aizmuguri. Nedaudz arī paver muti un maigi satver kakla ādu.»

Gluži kā kaķveidīgie to dara pirms kaislīgas mīlas spēles.
 

Dzimumloceklis

Protams, arī dzimumloceklis ir aktīva erogēnā zona vīriešiem. Ir tik daudz satvērienu veidu, kā varam iepriecināt vīriešus. Sieviete var cieši, taču ne pārāk stipri aptvert locekli ar plaukstu vai arī apņemt to tikai ar pirkstiem (ieslēdzot to gredzenā). Ir vīrieši, kuriem patīk, ka sieviete tikai glāsta peni no lejas uz augšu – no sēkliniekiem līdz galviņai.

Un, protams, visi vīrieši ir sajūsmā no glāstiem ar mēli.

Visvairāk pret glāstiem jutīga ir peņa galviņa - to var glāstīt ar rokām, lūpām un mēli.

 
Foto: Depositphotos.com

Krūšu gali

«Cortex» pētījumā atklājās, ka krūšgali ir ļoti jutīga un erogēna zona arī vīriešiem, ne tikai sievietēm. Tas ir vīrišķības simbols, vīrišķības esence. Mēs parasti gribam patverties pie stiprām vīrieša krūtīm. Izrādot savu atzinību, tu apliecini viņa vīrišķību un noteikti padari viņu stiprāku - tā savā ziņā darot spēcīgākas tās krūtis, kas tevi sargās. Ar vīriešu krūtsgaliem var spēlēties, virpinot ap tiem mēles galiņu, sūcot un maigi iekožot, beigās sniedzot karstu buču.

Seksoloģe Karola Kvīna iesaka apvienot divu erogēnu zonu stimulēšanu:

«Kamēr skūpsti un sūc viņa krūšgalu, ar roku pamēģini aiztikt viņa dzimumlocekli. Tas viņam patiks!»
 
Foto: Depositphotos.com

Prostata

Priekšdziedzera vai prostatas masāža tiek izmantota jau gadsimtiem ilgi, un tās aizsākums meklējams Austrumu kultūrā, kur prostatas masāža tika izmantota vīriešu seksuālo spēju palielināšanai. Mūsdienās attieksme pret prostatas masāžu ir dažāda, un galvenais iemesls varētu būt tās asociācija ar vīrieša netradicionālo orientāciju, kaut gan patiesībā tur nav nekāda sakara.

Stiprajam dzimumam anālā atvere ir erogēnā zona, spiediens uz prostatu vai tās stimulācija (ar vibratoru vai pirkstu) krietni pastiprina uzbudinājumu. Turklāt, ja sieviete grib sagādāt patiesu baudu savam vīrietim, tad seksa laikā ieteicams, jūtot, ka tūliņ tiks sasniegta kulminācija, ievadīt pirkstu vīrietim tūplī un pastimulēt prostatu, tā vīrietis gūs daudz izteiktāku baudu..."

Pateicoties prostatas dziedzera kairināšanai, vīrieši var sasniegt vairākus orgasmus pēc kārtas, viens no tiem

būs tā saucamais sausais orgasms, kura laikā nenotiek sēklas noplūde, bet sajūtas ir tādas pašas kā orgasma laikā.
 
Foto: Depositphotos.com

Kāda šaura, bet jutīga vietiņa

Ļauj pieskārieniem aizlavīties starp viņa kājām līdz sēkliniekiem vai nelielajai, šaurajai vietiņai starp anālo atveri un sēkliniekiem. Šīs jau ir ļoti izteikti jutīgas un spēcīgi baudpilnas vietas. Tieši jutīguma dēļ šī ir teritorija, kur glāstiem un pieskārieniem jābūt ļoti maigiem un jāieklausās, cik spēcīgas, ritmiskas vai plūstošas kustības patīk tavam vīrietim.

«Ļoti izteiksmīgas izjūtas sniegsi vīrietim, ja šo vietiņu aiztiksi orālā seksa laikā,» iesaka seksologs.

«Vai arī, kad esi jātnieces pozā uz viņa, ar rādītājpirkstu pamasē šo vietiņu.»
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu