Jā, vīriešiem mēdz būt arī «sausie orgasmi»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kamēr tādas seksuāla rakstura problēmas kā impotence un priekšlaicīga ejakulācija ir pētījumu un jaunu zāļu izstrādes uzmanības centrā, viens vīriešu seksuālās veselības jautājums, par kuru reti tiek runāts, ir «sausais orgasms».

Sociālais psihologs un cilvēka seksualitātes eksperts Džastins Lehmillers savos pētījumos runā par tādu terminu kā vīriešu «sausais orgasms». Šis ir termins, kas skaidro tādu vīriešu

seksuālās veselības fenomenu, kura laikā vīrietis piedzīvo baudas kulmināciju bez ejakulēšanas jeb spermas izšļākšanās.

Viens no izskaidrojumiem ir pārāk aktīva seksuālā dzīve, kuras dēļ ikreiz, piedzīvojot orgasmu, vīrietim izdalās aizvien mazāk un mazāk spermas. Protams, tas nerada nekādus veselības traucējumus, bet tas

problemātiski var būt pāriem, kas cenšas tikt pie bērniņa,

raksta dailymail.co.uk.

Viens cēlonis ir ļoti biežs sekss, jo vīriešiem, kam īsā periodā ir vairāki orgasmi, katru reizi izdalās mazāk un mazāk spermas.

«Persistējoši sausie orgasmi apgrūtina spermas pavairošanu,» uzskata eksperts. «Ir arī novērots, ka ar šādu problēmu saskaras diabēta slimnieki vai vīrieši ar palielinātu prostatu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu