Džada Pinketa Smita savai meitai: Iemācījos gūt orgasmu 9 gadu vecumā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Vila Smita sieva, aktrise Džada Pinketa Smita sarunu šovā «Red Table Talk» ar savu 17 gadus veco meitu Villovu Smitu, viņas labāko draudzeni Telanu Lainumu un Pinketas Smitas māti Adrienu Benfīldu-Džounsu atklātā sarunā runāja par seksu un baudu, atklājot, kad pati ir piedzīvojusi pirmo orgasmu.

Pinketa Smita norādīja, ka nekautrējas ar savu meitu pārrunāt seksa tēmas un vēlas viņu iekļaut «pieaugušo» sarunās,

jo uzskata, ka arī jaunām sievietēm ir svarīgi runāt par baudas gūšanas nozīmīgumu.

«Mēs kā sievietes esam apmācītas, ka mums nebūtu jāizbauda sekss, ka tas vispār nav domāts sievietēm un ka bauda ir priekš vīriešiem, tādēļ, atklāti sakot, es domāju, ka tieši tāpēc daudzas sievietes, ko es pazīstu, nekad nav izjutušas orgasmu,» Pinketa Smita stāstīja meitai.

Tāpat aktrise caur smiekliem atcerējās sevi meitas vecumā un atzina, ka viņa tolaik sev sagādāja vairākus orgasmus dienā. «

Man tas kādu laiku patika pat pārāk ļoti, jo es iepazinu savu ķermeni un atturējos no vīriešu klātbūtnes. Man pat šķiet, ka tā bija sava veida atkarība, taču tad vienā dienā sev pateicu: pietiek, pieci orgasmi dienā ir par daudz.»

Seksa un baudas gūšanas nozīmi sievietes dzīvē Pinketai Smitai iemācīja tieši vecmāmiņa jau deviņu gadu vecumā. «Mana vecmāmiņa man iemācīja prieku, ko sniedz sevis apmierināšana, lai es zinātu, ka šis prieks ir domāts man. Viņa nevēlējās, lai es nonāktu vīriešu rokās un, ja viņš sagādātu baudu, es domātu, ka tā ir domāta viņam.»

Sarunas laikā aktrise skaidroja, ka pārrunā ar meitu arī delikātus jautājumus, jo uzskata, ka cilvēkiem,

īpaši sievietēm, joprojām mūsdienās ir grūti runāt par seksu, un viņa nevēlas, lai šādas problēmas rastos viņas meitai,

turklāt, ja vecākiem ir jāizglīto bērni par riskiem, kas var rasties neizsargājoties, nevajadzētu aizmirst pastāstīt, ka sekss ir arī jautrs un patīkams.

Pateicoties mātes atklātībai, Vilovai nav problēmu runāt par seksa tēmu arī ar savu labāko draudzeni, savukārt ar vārdu «sekss» aktrises meita iepazinās, pieķerot ar to nodarbojamies vecākus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu