Saulgriežu jutekliskuma atslēgas jeb latvietes seksualitātes svētki (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras saulgrieži allaž ir daudzināti kā pilnbrieda svētki, kad atvērtībā un devībā zied pat papardes. Taču cik devīgi uzzied sievietes un cik dziļi latvietes ir gatavas ieplūst dabā, lai vairotu sevī enerģiju, seksualitāti un iespēju piepildīt savas vēlmes un sapņus? Un kā iespējams pilnvērtīgāk izjust savienošanos ar dabu un svētkiem, lai to nozīmība būtu dziļi personīga, ne vien formāli nosvinēta vasaras atskaite?

Maģiskā nakts dod daudz iespēju un dod arī tām laiku. Vienīgi katra paša ziņā ir izvēlēties, kā piepildīt šo laiku un pilnvērtīgi izbaudīt, atklājot dabu sevī un sevi dabā. Nereti lielām cerībām attiecībā uz šīs nakts ilūzijām seko vilšanās, kas sevī nes daudz vairāk nekā vien švaki nosvinētus svētkus. Tā ir vilšanās sevī. Savā dzīvē, savās cerībās un sapņos. Savā ķermenī un savās fantāzijās. Bet vilšanās likumsakarīgi ir ilūzijas turpinājums, tāpēc būtiskāk ir saprast, kas ir tās ilūzijas, ko sievietes sevī vairo, nonākot pie vilšanās rezultāta.

Lieldienas ir vairāk saistāmas ar atteikšanos un gavēšanu, bet

saulgrieži - ar sevis svinēšanu. Ar atļaušanos un piepildījumu. Ārēju un iekšķīgu.
  • Uguns. Simbols un spēks. Uguns tuvums dod dzīvības spēku un jaudu. Pacel rokas pret uguni un tad noglāsti sevi. Piepildi sevi ar šo spēku un zini, ka siltums caur plaukstām ievibrē ķermenī, sakustinot vibrācijas un ļaujot pilnvērtīgumam būt klātesošam.

  • Nebaidies censties – košs tērps, skaistas rotas, gaumīgs grims un svaiga āda – lieliski priekšnosacījumi daiļam izskatam.

  • Nebaidies izģērbties iekšķīgi – atkailini sevi ar atļaušanos,

    atsakies no kaut kā lieka sevī – no pieliktām skropstām, no pieliktiem nagiem, no spiedošas apakšveļas un matus cieši savelkošas gumijas.
  • Piesaisti sevi kādam no spēkiem – atrodi savu atbalstu zemē, ļauj pēdām saskarties ar zemi un aizvērtām acīm iedomājies, ka dodies uz zemes centru, arvien vairāk tuvojoties savam pirmsākumam, vai pieslēdzies debesīm un caur galvvidu sajūti zelta stīgu, kas savieno tevi ar augšu, ļauj lidot savām fantāzijām un ienākt iespējām. Vai izkliedē sevi horizontālē, ļaujot sev doties un spert soli pretī ikkatram mirklim, esi lietojama un ērta, saticīga ar sevi un maiga citiem.

  • Rotā sevi – uzpin ziedu kroni vai vainagu, kā to pieticīgi sauc, uz rokām saver rokassprādzes un ap kājām sien amuletus,

    matu šķipsnās iepin lentes un nedomā, ka ir jau gana.
  • Daiļojies ar hennu. Rotaļīgi ziedu raksti un senlatviešu zīmes. Spēka simboli un vieduma amuleti. Austras koks un Laimas zīme. Tāpat arī ģeometriskie raksti sazemējumam un bagātīgas kompozīcijas vieglprātībai.

  • Nakts debesis. Sagaidi mēnesi uzlecam un no rīta to pavadi norietam. Mēness sievietes dzīvē spēlē būtisku lomu, tas harmomizē vibrācijas mentālajā plānā. Tas vairo drošības sajūtu un stiprina vai gluži pretēji – vājina pārliecību, ka pasaule ir droša un sieviete ir gaidīta. Tāpēc nakts ar mēnesi ir kā upaija jeb kompensācija tā vibrācijām un stiprina mentālo līdzsvaru.

  • Ūdens. Saulgriežu naktī ūdenim piemīt maģiskas īpašības. Tas ir dziedinošs un dievišķs.

    Kailam ķermenim šajā naktī sajust vēsa ūdens pieskārienus ir tas pats, kas dzert litriem ūdens dienas laikā.

    Miesa ir atslēga tam, kā sieviete jūtas savā ķermenī, tāpēc nakts duša, vanna vai vislabāk – pelde atklātā ūdenstilpē dos spirgtumu un savienos ar Radītāju.

  • Alkohols. Tam nav nekādas lomas maģijā. Pārprasts un pārvērtēts ir priekšstats, ka alkohols atraisa un uzvedina uz iespējām. Alkohols notrulina, atslābina un vājina enerģiju. Tā lietošana rada caurumus aurā un dod iespēju cilvēka ķermenim pieslēgties citu loku būtnēm, kas alkst enerģijas. Tāpēc, ja sieviete vēlas pilnvērtīgi dzīvot savu dzīvi un baudīt savas iespējas, tad alus vai stiprās dziras līdzdalība svētkos nav nepieciešama.

  • Ēdiens. Pārtika ir enerģijas avots miesai un prātam. Tas baro un bagātina. Nepareizs uzturs patērē gremošanas uguni un nogurdina. Vājina vibrācijas un garlaiko apkārtējos. Ēdiet satvisku un svētītu vibrāciju ēdienu, un mainīsies ne vien ienākumu apjoms uz labu, bet arī ģimenes dzīve, veselība un apkārtējo cilvēku loks. Dzīve atklās jaunas iespējas, un labs sākums tam ir maģiskās saulgriežu nakts iekodējums.

  • Izbaudi sevi. Ārpus citu cilvēku vēlmēm un cerībām, iecerēm un plāniem, apsēdies, lai padomātu, kas ir tas, ko vēlies tu pati. Kādu mūziku, kādus cilvēkus apkārt, kādas domas un kādu vidi. Varbūt domā citādi, bet allaž atsakies no sevis? Atsakoties no sevis svētku svinēšanā, tu automātiski atsakies no sevis arī savas dzīves svinēšanā. Dod sev iespēju. Izmaini savu scenāriju. Sasniedz labāko sevis versiju un priecājies svētkos pati ar sevi. Izbaudi sevi.

  • Sekss. Lai cik skandēti maģiska ir šī nakts jutekliskām gultas baudām, starp ēšanas un dzeršanas priekiem laika tam atliek maz vai necik. Turklāt nav iespēju, ar ko sevī dalīties. Bet iegriez sevi pati.

    Iešūpo gurnus apļveida kustībās, lai kundalīni enerģija sakustas un ritot caur enerģijas centriem, iesilda ķermeni

    un liek vaigiem pietvīkt. Pietupies un lēnām piecelies, lai ķermeņa vertikāla kustināšana izjauktu tā stingro stāju un nelokāmo dabu. Veic straujas kustības ar gurniem, kad esi iesildījusies, – virzot gurnus uz priekšu un atpakaļ, uz sāniem un otriem sāniem. Tas aktivizēs otrās jeb seksuālās čakras darbību un vairos iekāri. Iekāri pret sevi, pret svētkiem, pret cilvēkiem un savu dzīvi.

  • Piecērt kāju. Pēdu dimdināšana pret zemi no senatnes ir būtisks rituāls. Tas sazemē, apskaidro prātu un ļauj ievibrēt apņēmību. Ne velti kara ritmi ir dimdoši un bravūrību un apņēmību vairojoši, tāpat katras dziesmas pamatā ir ritms un tā kāpinājumi. Sāc ar lēniem soļiem, kāpinot tempu, burtiski ierībini sevi zemē. Sajūtot tveici, apgulies uz zemes un ļauj savibrētajai zemei piepildīt ķermeni ar vibrācijām. Tas noder, ja izsīkusi enerģija svētku gatavošanās procesā un vajag ātri atjaunoties.

  • Pārkāp sev. Uzsmaidi svešajam, pasaki lieku paldies, pajautā, paskaties, atļaujies nesaprast vai kautrīgi pasmaidīt. Esi brīva un atbrīvota. Esi izbrīnīta un ieinteresēta. Pārkāp savām bailēm un pielaid sev klāt svešo. Neko lieki nevēloties, ļauj sev kautrēties un vienalga apņēmīgi sasveicināties. Nenodur galvu, kad uz tevi skatās, un ieskaties acīs no sirds. Tas sasmīdinās un atvieglos dzīvi un tās smagumu.

Maģiskums ir katras dienas burvībā. Vienlīdz lielām iespējām ir pirmdiena, tāpat kā piektdiena. Svētki ir doti kā deserta ķirsīši, lai tie daiļotu.

Neļauj sev atdoties svētkiem, atdod sevi tiem pati.

Vairo sevi no svētku prieka, nevis iztērē naudu un enerģiju. Baudi sevi svētkos, nevis sagaidi klusu baudu no kāda. Ielaid dabu sevī, nevis iegulies meijās un gaidi brīnumu.

Uzklāj galdu un tantriski mielojies, nevis izpērc akcijas produktus un marinē tos.

Bauda ir detaļās, kumosos, smaržās, skatos, pieredzē un miesiskajos notikumos. Nenozodz sev svētkus un neatsakies no sevis svinību vārdā. Esi atvērta un veries pati, nevis gaidi laimi no citiem. Prieku rodi cilvēkos, kas atspoguļo tevi pašu, nevis sagaidi citādu scenāriju.

Inese Dāvidsone, vēdiskā astroloģe un «Intuīcijas kāršu» autore.

Inese Dāvidsone, vēdiskā astroloģe un «Intuīcijas kārtis» autore
Inese Dāvidsone, vēdiskā astroloģe un «Intuīcijas kārtis» autore Foto: Publicitātes foto
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu