Vīrieša attieksme pret seksu, ja esi klāt dzemdībās. Stāsta Armands Simpsons (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Hokeja kluba Dinamo Rīga tehniskais direktors un Superbingo vadītājs Armands Simpsons ir bijis klāt visu četru savu meitu - Patrīcijas, Heidijas, Eimijas un Odrijas - dzimšanas brīdī. Kā tas bija vīrietim?

Žurnālā «Ieva» Armands stāsta, ka šāda izvēle bijusi likumsakarīga: «Bet tie ir mani, mūsu bērni! Kā citādi?!

Esmu piedalījies procesā, lai tiktu pie bērniem, tad ir tikai loģiski, ja es piedalos arī viņu dzimšanā.

Pat neesam pieļāvuši domu, ka es varētu nepiedalīties. Tā ir lielākā svētlaime - būt klāt bērnam jau pirmajās sekundēs, kad viņš parādās šajā pasaulē. Tāpat arī vienmēr esmu bijis klāt Ivetai, lai palīdzētu, ja nepieciešams. Bet ko es varētu dot, ja nebūtu klāt? Kad mēs ar Odriju jau grasījāmies doties mājās no dzemdību nama, dzirdēju, kā kāda sieviete zvanīja topošajam tētim un sacīja, lai nu jau braucot, ka drīz viņa bērniņš būšot klāt.

Bitīt matos! Tu esi atstājis savu sievieti, lai viņa tur viena pa sienām rāpo!

Man tas nav saprotams...»

Kā ar apgalvojumu, ka vīriešiem mainoties seksuālā apetīte pēc dzemdību skatu vērošanas? «Esmu dzirdējis vīriešus sakām: jā, bet pēc tam, ja vīrietis bijis dzemdībās, mainās attiecības, seksuālā vēlme. Tā nav taisnība. Tev taču nav jāvēro intīmas detaļas, vienkārši esi klāt. Un tā debešķīgā sajūta, kad pārgriez nabas saiti - to nenopirksi ne par kādu naudu! Mans uzdevums bija uzņemt laiku, cikos piedzimst bērns.»

Vairāk lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu