Zvaigznes atzīstas: kuras ir lietojušas botulīna injekcijas (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikas Plastiskās ķirurģijas asociācija paziņojusi, ka vispopulārākā minimāli invazīvā procedūra ir botulīna injekcijas. Arī slavenības vairs necenšas slēpties aiz savām marmorgludajām pierēm ar vārdiem – «patiešām nezinu, kā tik labi izskatos». Arvien vairāk filmzvaigžņu mierīgi atzīstas, ka ļaujas smalkajiem adatas dūrieniem ap acīm, pieres zonā un citur, kur tas nepieciešams.

Kortnija Koksa (Courteney Cox), seriāla Draugi zvaigzne, viena no pirmajām atzina medijiem, ka izmanto mūsdienu medicīnas sasniegumus.
Sindija Krauforde (Cynthia Crawford), slavenā aktrise, atzīst, ka regulāri kopš divdesmit deviņu gadu vecuma veic botulīna injekcijas. «Man ir ļoti vienkāršs, veselīgs dzīvesveids. Es daudz dzeru ūdeni, skatos, ko ēdu, un vingroju, taču par sejas ādas kvalitāti esmu pateicīga savam kosmētiskajam ķirurgam.»
Saimons Kovels (Simon Cowell), talantu šova Britain’s Got Talent veidotājs, botulīna injekcijas uzskata par ikdienišķu skaistumkopšanas procedūru: «Tās sevi attaisno. Es tās veicu divas reizes gadā. Kuru tas vispār uztrauc?»
Robina Raita (Robin Wright), seriāla House of Cards zvaigzne, atzīst, ka veic botulīna injekcijas divreiz gadā. «Es uzskatu, ka lielākā daļa sieviešu lieto 10 vienības, bet tas sastindzina seju un to nevar pakustināt. Es lietoju tikai vienu vienību šeit un tur, lai padarītu seju gludāku.»
Šārona Osborna (Sharon Osbourne), aktrise un TV producente, atklāj, ka botulīna injekcijas lieto jau ilgus gadus. «Es lietoju botulīna injekcijas grumbiņām uz pieres.»

Šārona Osborna
Šārona Osborna Foto: Reuters/ScanPix


Dženija Makartija (Jenny McCarthy), amerikāņu aktrise un modele, botulīna injekcijas veic regulāri. «Mans triks ir – lietot botulīna injekcijas pieres zonai. Mans ārsts veic pavisam nelielu injekciju, tas ļauj saglabāt sejas kustīgumu. Tas ir mans mazais noslēpums.»
Deivids Haselhofs (David Hasselhoff), seriāla Pludmales patruļa zvaigzne, atzinis, ka ir veicis botulīna injekcijas. «Es ar to lepojos, jo izskatos lieliski,» viņš saka.
Virdžīnija Madsena (Virginia Madsen), amerikāņu aktrise, skaidro, ka botulīna injekcijas ir daļa no viņas skaistuma rituāliem. «Esmu veikusi daudz izvēļu, lai saglabātu sevi jaunu un spēcīgu. Es trenējos, ēdu kvalitatīvu pārtiku un veicu arī injekcijas.»

Virdžīnija Madsena
Virdžīnija Madsena Foto: Reuters/ScanPix


Vanesa Vilijamsa (Vanessa Williams), seriāla Desperate Housewives zvaigzne, atzīst, ka lieto botulīna injekcijas, sakot: «Tas ir brīnumlīdzeklis! Nekādas griešanas, nekas – es to dievinu!»*

*Raksts tapis sadarbībā ar Franču botulīna skolu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu