Kāpēc ir svarīgi ķermeņa vidi uzturēt sārmainu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs esam garīgas būtnes, kas ierodas šajā pasaulē, lai celtu savu enerģijas līmeni, bet atrodam šeit galvenokārt fiziskām baudām un izklaidei paredzētas nodarbes, kas lielākoties grauj mūsu enerģiju un veicina fizisku degradāciju. Ja mēs patiešām ticam savai spējai sasniegt augstāku enerģijas līmeni, ir jāturas uz šaurās taciņas, kas ļaus mums apspiest šos kārdinājumus.

Atskatīsimies uz cilvēces vēsturi. Iesākumā mums nācās eksperimentēt ar dažādiem dabas produktiem, lai noskaidrotu, kuri no tiem nāk mums par labu un kuri ne. Apēdi šo augu – izdzīvoji, apēdi kādu citu – aizgāji pie tēviem. Tajā vēstures posmā mēs uzzinājām, kas var nogalināt, bet tikai tad sākām saprast, kuri produkti ļauj uzturēt augstu enerģijas līmeni un pagarināt mūžu un kuri grauj mūsu veselību.

Šķiet, ka mēs sastāvam tikai no matērijas, miesas un asinīm, bet patiesībā tie ir atomi – tīrā enerģija!

Šo faktu ir pierādījusi Rietumu zinātne. Ieskatoties dziļāk atomos, mēs redzam elementārdaļiņas, bet dziļākos līmeņos šīs daļiņas pagaist un paliek tikai tīras enerģijas struktūras ar noteikta līmeņa vibrācijām. Paskatoties uz mūsu ēšanas ieradumiem no šā skatu punkta, nav grūti saprast, ka šīs vibrācijas ietekmē tas, ar ko mēs barojam savu ķermeni. Ir uzturvielas, kas spēcina mūsu enerģiju un vibrācijas, bet ir tādas, kas tām kaitē. Tas ir tik vienkārši.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Visu slimību cēlonis ir šo enerģiju vibrāciju apsīkums. Kad cilvēka enerģijas līmenis sasniedz kritisko punktu, sāk darboties dabiski spēki, kuru uzdevums ir likvidēt mūsu ķermeni.

Nomirstot kādai dzīvai radībai - vai tas būtu mašīnas notriekts suns vai cilvēks, kuru uzveikusi neārstējama slimība, - ķermeņa šūnās tūdaļ izbeidzas vibrācijas un veidojas izteikti skāba vide. Paaugstinātais skābes līmenis signalizē dažādiem mikrobiem, vīrusiem, baktērijām un sēnītēm, ka ir laiks likvidēt šos nedzīvos audus. Tas ir šo mikroorganismu uzdevums materiālajā pasaulē – nedzīva ķermeņa un dabas vides atkalapvienošana.

Nepareizs uzturs pazemina enerģijas līmeni un padara mūs uzņēmīgus pret slimībām.

Lūk, kā tas notiek. Gremošanas trakts pārstrādā ēdienu un izmanto ķermeņa vajadzībām, bet šajā procesā rodas pārpalikumi. Šie pārpalikumi atkarībā no uztura ir vai nu skābi, vai sārmaini. Sārmainus produktus var ātri izvadīt no organisma bez liela enerģijas patēriņa. Ja tie ir skābi, asinīm un limfātiskajai sistēmai ir ļoti grūti izvadīt tos no organisma un tie uzkrājas orgānos un audos kā blīvas nogulsnes – kristāliski veidojumi ar zemu vibrāciju līmeni, kas rada aizsprostojumus vai pārrāvumus šūnu enerģijas cirkulācijā. Jo vairāk skābu pārpalikumu uzkrājas audos, jo skābāka vide tur veidojas, un kas tad, jūsuprāt, notiek?

Tad mikrobi sajūt šo skābo vidi un saka: «O, šis ķermenis ir gatavs sadalīšanai!»

Kad kāda dzīva būtne nomirst, tās ķermenis tūlīt pat pārtop par izteikti skābu vidi un to straujā tempā saēd mikrobi. Ja šāda vide izveidojas mūsu ķermenī, vēl dzīvam esot, mums sāk uzbrukt mikrobi, un tas izraisa visas slimības. Nepareizs uzturs sagatavo labvēlīgu vidi slimībām; tas pazemina mūsu vibrāciju līmeni līdz kritiskajam punktam, kad dabas spēki sāks sadalīt mūsu ķermeni, lai savienotu to ar apkārtējo vidi.

Īstais slimību cēlonis ir uzturs, kas rada organismā skābu vidi. Cilvēka organismam raksturīga vai nu sārmaina vide un augsts enerģijas līmenis, vai skāba vide, kas signalizē apkārtējā vidē vai pašā organismā esošajiem mikrobiem par tā gatavību sadalīšanās procesam. Slimības patiesībā ir kādas mūsu ķermeņa daļas sadalīšanās sākums, tāpēc, ka mikrobiem ir dots signāls, ka mēs jau esam miruši.

Izplatītākās mūsdienu slimības – ateroskleroze, insults, artrīts, AIDS un it īpaši vēzis – rodas tāpēc, ka mēs piesārņojam savu ķermeni un tas signalizē mikrobiem, ka ir gatavs nomirt, sadalīties, izbeigt savas enerģētiskās funkcijas. Visiem cilvēkiem var uzbrukt vieni un tie paši mikrobi, tālab mēs bieži brīnāmies, kāpēc daži no mums ir mazāk pakļauti slimībām. Visu nosaka ķermeņa iekšējā vide. Bet nevajag pārlieku satraukties – pat tad, ja jūsu organismā ir ļoti skāba vide un sācies sadalīšanās process,

situāciju var vērst par labu, ar pareiza uztura palīdzību veicinot sārmainas vides veidošanos

un līdz ar to sasniedzot augstāko enerģijas līmeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu