«Vingruma» Gints: uz veikalu eju ar sarakstu - nekādi našķi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pirmais mēnesis tuvojas noslēgumam Vingruma maratonā. Esmu gandarīts par rezultātiem un neizsakāmi priecīgs par man doto iespēju uzlabot savu fizisko formu. Ar treniņu plānu esmu apmierināts, muskuļus jau arī esmu pieradinājis pie aktivitātēm, atliek vien cītīgi strādāt tālāk.

Tā lielākā cīņa vēl joprojām ir ar uzturu un ēšanas paradumu mainīšanu. Bieži vien ikdienas skrējienā sanāk sagrēkot ar kādu lieku kaloriju. Bet, manuprāt, sevi vainot nav nepieciešams. Esmu sevi pieradinājis pie jaunas nodarbes, iet iepirkties veikalā ar konkrētu produktu sarakstu.

Tādā veidā sevi turu grožos, izvairoties no nevajadzīgu, impulsīvu našķu pirkšanas. Šī metode disciplinē un arī naudu ietaupa.

Ar nepacietību gaidu jauno treniņu plānu otrajam mēnesim. Ir sajusta sportošanas garša, kas iedvesmo doties pretī jauniem izaicinājumiem.

Sportojam un domājam pozitīvi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu