«Vingruma» Signe: Sviedri apmeklēja visas vīlītes...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Šī, ceturtā nedēļa Vingruma maratonā iesākās ar lielu atbildību, jo noslēdzas pirmais mēnesis, kam rezultatīvi vajadzētu būt vienai trešdaļai no nospraustā galamērķa.

Vingruma maratons_2017, Nedēļa Nr. 4 (6. marts – 12. marts)

Pirmdienu iesāku ar nelielu kardiotreniņu saudzīgā režīmā, kam sekoja ļoti aizraujoša otrdiena, kad bija iespēja satikt un iepazīt pārējos Vingruma maratona dalībniekus. Mūsu tikšanās un fotografēšanās notika ļoti draudzīgā un atbalstošā atmosfērā, kur varējām nepiespiesti un atklāti iepazīties un izrunāt mūsu lielākos izaicinājumus, klupšanas akmeņus un dalīties veiksmīgā pieredzē. Manuprāt, mums ir ļoti paveicies ar Vingruma maratona dalībniekiem, jo esam draudzīgi un apņēmības pilni realizēt katrs savus nospraustos mērķus. Paldies Klintai Āzei un Normundam Rozenšteinam par iespēju mums visiem tikties draudzīgā noskaņā un saprast, ka katram no mums ir lieli un mazi izaicinājumi, ar kuriem jātiek katram pašam galā.

Trešdiena iesākās ar Lauras vadītu treniņu, kur apzināti darbojāmies ar presi un roku stiprināšanu, jo tās ir manas vājākās vietas, kuras ir jāiekustina un jāliek tām strādāt un pildīt pilnvērtīgas funkcijas. Pamostoties piektdien, sapratu, ka šajā dienā jāatrod brīdis Vingruma kluba apmeklējumam un jāveic treneres Lauras uzstādītie mērķi kardiotreniņam, kurus varēju jau pārspēt ilguma ziņā. Nolikto 40 min vietā jau varēju ar 5,5 km /h pie kāpuma 7% noiet 47 min. Sviedri apmeklēja visas vīlītes. Savu treniņtērpu varēju izgriezt pēc treniņa. Sajūtas lieliskas, stiepjot mājās slapjo treniņtērpu.

Foto: privātais arhīvs

Sestdiena iesākās ar norunātu individuālo treniņu ar prasīgo un atbalstošo treneri Lauru, kam sekoja grupas stiepšanās nodarbība pie treneres Lauras. Svētdiena tika veltīta atpūtai, lai emocionāli sagatavotos nākamās nedēļas izaicinājumiem. Satraucoši, jo nākamotrdien ir svēršanās diena. Bailes un zinātkāre vienlaikus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu