«Vingruma» Signe: kleita jau brīvāk kustas uz mana auguma

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Ir pienākusi Vingruma maratona 5. nedēļa, kura ir ļoti nozīmīga vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt tādēļ, ka šī ir svēršanās, mērīšanās un salīdzināšanās nedēļa. Otrkārt - būs zināmi pirmā mēneša kopējie rezultāti, kas ir šā Vingruma maratona 1/3 daļa no projekta, un tas labāk ļaus saprast, kurā jomā labāki rezultāti un pie kā vēl vairāk jāpiestrādā.

Tātad par visu pēc kārtas. Pirmdienu iesāku ar pārsteidzoši labu pašsajūtu, kas rezumējās ar 60 minūšu ilgu soļošanu uz celiņa un 30 min ilgu stiepšanos pēc tam.

Trešdienas rīts iesākās ar svēršanos un mērīšanos. Kā teica Normunds, rezultāti labi, bet ne priekš šova. Esmu zaudējusi 2 kg tīro tauku masu un uzaudzējusi 600 g muskuļu. Arī ūdens līmenis audos ir palielinājies par 1%. Visiepriecinošākā bija mērīšanās, jo vidukļa apkārtmērs ir samazinājies par 5 cm. Arī gurnu un roku apmērs ir sarucis. Kad Normunds paņēma rokās mērlenti un teica, ka te jau uz aci var pateikt, ka viduklis slaidāks, nu tad izmērīsim, par cik, tas tiešām iepriecināja un motivēja tālākai darbībai.

Šī nedēļa bija teātru un koncertu apmeklējumiem bagāta, un patīkami, uzvelkot kādu laiku nevilktās kleitas, atskārst, ka tās brīvi kustas uz mana auguma.

Trešdien pēc mērīšanās treniņu turpināju kopā ar Vingruma maratona dalībnieci Ingu, kas izvērtās labā un pozitīvā gaisotnē, gan pasmejoties, gan koriģējot izpildāmos vingrinājumus. Nospriedu, ka kopā jautrāk un ir laiks aprunāties par maratona gaitu un saprast katra izaicinājumus šajā projektā. Nedēļa turpinājās ar individuālo treniņu ar treneri Lauru, kura ir apmierināta ar maniem rezultātiem un teica: «Labi, tad sāksim ar lielāku slodzi, jābūt vēl labākiem rezultātiem.» Protams, sestdienas rītā sajutu lielākas slodzītes sekas un apmeklēju Lauras vadīto grupas treniņu «Strechings», tieši tas, kas bija nepieciešams pēc piektdienas slodzes treniņa. Bija patīkami izstiept sāpošos muskuļus un pēc tam vēl izsildīt saunā. Lielisks nedēļas brīvdienu iesākums.

Ar nepacietību un vieglu atkarību no sporta gaidu nākamo nedēļu.
Foto: privātais arhīvs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu