«Vingruma» Sigita: sviedri līst aumaļām, bet, kā Lāsma saka, «to mums arī vajag»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Burvīgi sākusies nedēļa! Esmu jau no rīta sporta klubā, iesildos uz skrejceliņa un tad dodos uz «Grīdiņām», laikam jau ierasti no manas puses, bet esmu sajūsmā par Lāsmas nodarbībām!

3dien atkārtoju tieši to pašu, bet kardio treniņu veicu pēc nodarbības kopā ar Signi, raitā solī pļāpājot, laiks noteikti paskrien zibenīgi ātri. 4dienu iesāku ar agru rīta treniņu, kad lielākā daļa tikai vēl mostas, kardio + trenažieri un dziļie izklupieni, kas noteikti nav mani mīļākie, un vēl šo to.. Sviedri līst aumaļām, bet, kā Lāsma saka, «to mums arī vajag».

Nedēļa pirms Lieldienām sportojot beigusies, bet brīvajās dienās gaida gan atpūta, gan talkošana, lai gan brīvdienas mani biedē visvairāk, jo vislielākā iespēja nošaut greizi ar apēsto! Uzturoties mājās, jau visu esi saplānojusi, ko ēdīšu, cik daudz, bet ārpus ir visādi izaicinājumi! Līdz maratona beigām ir palicis ļoti maz, esmu vislielākā ieguvēja, jo esmu satikusi lielisku treneri, kura mani apber ar daudzām nozīmīgām lietām, kā arī sāku saprast visu par un ap ēdienu, lai gan ceļš uz to visu ir ar kalniem un lejām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu