«Vingruma» Gints: mana taktika šajos svētkos ir nedaudz no visa, bet ar mēru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Ļoti liels prieks bija sajust muskuļu sāpes pēc ilgiem laikiem. Patiešām, biju jau nedaudz aizmirsis šīs sajūtas. Biju tik ļoti pieradis pie rutīnas treniņiem, ka šīs pēdējā mēneša izmaiņas dod jaunu stimulu un iedvesmu turpināt iesākto. Izmaiņas ir tādas, ka tagad izmantoju hanteles, svara stieņus, trenažierus. Kardio ir palicis bez izmaiņām. Sākam ar iesildīšanos un noslēdzam treniņu ar intervālu skriešanu.

Jāatzīst, ka nedēļas beigās nedaudz piezagās maza saaukstēšanās, kas lika izvērtēt, vai veikt pilnvērtīgu treniņu. Ieklausījos savā organismā un nemocīju sevi ar augstas intensitātes nodarbību, bet vieglu pastaigu un pirts apmeklējumu. Ļoti labi, ka šīs mazās nebūšanas sanāca tieši pirms garajām Lieldienu brīvdienām, jo tādā veidā varēšu pilnvērtīgi atveseļoties un atpūsties.

Principā vislielākais pārbaudījums šajā nedēļā ir Lieldienu mielasti un ciemošanās. Tas ir liels izaicinājums atturēties no pārmērīgām kulināriskām izvirtībām. Vēl jo vairāk tādēļ, ka maratons lēnām tuvojas noslēgumam un pēc svētkiem būs jākāpj uz Normunda svariem.

Mana taktika šajos svētkos ir nedaudz no visa, bet ar mēru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu