Vai trenažieru zālē var tikt pie smukām krūtīm? Atbild eksperts...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Kādi ir iesakāmākie vingrojumi krūšu muskulatūras nostiprināšanai - lai krūtis saglabājas smukas un formīgas?» jautā Judīte.

Atbild mūsu eksperts, fiziskās sagatavotības treneris Normunds Rozenšteins. (Vingruma klubs)

Diemžēl krūšu muskuļiem nav stiprinājumu ar krūšu dziedzeriem. Lielais krūšu muskulis sākas pie krūšu kaula un ir piestiprināts pie augšdelma. Lielais un mazais krūšu muskulis nodrošina augšdelma tuvināšanu rumpim un lāpstiņas piespiešanu krūškurvim. Vīriešiem trenažieru zālē ar dažādu smagumu lietošanu, spiešanu guļus un citiem vingrinājumiem izdodas sasniegt iespaidīgus krūšu muskuļu apjomus, bet

diemžēl Judītes jautājums par smukām un formīgām krūtīm ar šiem vingrinājumiem nebūs atrisināts, pat ja sievietes uztrenēs šos muskuļus.

Tiktāl atbildes pirmā daļa. Tālāk cerīgā daļa! Stāja! Trenažieros ar spēka un stiepšanās vingrinājumiem ir iespējams dažu mēnešu laikā veikt redzamu stājas uzlabošanu, neskatoties ne uz kādiem gadiem, - īpaši sēdošā darbā nogurušajiem. Koriģējot stāju,

mugura iztaisnojas, krūškurvim paceļoties augstāk, vēders saplok, krūškurvja apkārtmērs palielinās.

Vēl vairāk – seja! Tā nu ir vienīgā vieta, kur muskuļi ir stiprināti tieši pie ādas.

Ja jūsu ķermeņa muskuļi būs tonusā, to varēs nolasīt sejas vaibstos, izteiksmē, sejas krāsā.

Jūs starosiet, un viss augums būs ieguvis patīkamas formas. Veltiet laiku sev – apmeklējiet trenažieru zāli un arī pie dabas dodieties ik nedēļu! Ieguldījumi savā veselībā un skaistumā ir visdrošākie!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu