«Vingruma» Signe: spēki ir atgriezušies uz palikšanu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Nedēļa pēc Lieldienām ieviesa savas korekcijas treniņu plānā, jo mānīgi saulainais laiks mijās ar sniegputeni, un ķermenis tam nebija gatavs. Līdz ar to treniņu grafiks tika mainīts un, uzklausot manas treneres Lauras lietderīgos ieteikumus par veselības stāvokli un treniņiem, nolēmu izlaist trešdienas treniņu un pavadīt dienu gultas režīmā. Tas vainagojās ar tūlītēju veselības atgūšanu un gatavību veltīt sevi treniņiem turpmākās dienas.

«Šī bija atbildīga nedēļa, jo nākāmā ir svēršanās un mērīšanās nedēļa. Fiziskā slode tika atjaunota ar saudzīgu kardiotreniņu kam sekoja slavenais vingrojumu komplekss «Normunda aplis», tā es tam esmu devusi nosaukumu, jo, vērojot citus dalībniekus zālē, šis ir visvairāk novērotais vingrojumu kompekss, kuru izpilda trenēties atnākušie dalībnieki,» stāsta Signe.

Signe arīdzan velta tam atzinības pilnus vārdus: «Kā esmu ievērojusi, «Normunda apli» ir iespējams izpildīt un arī izpilda cilvēki ar dažādu fizisko sagatavotības līmeni. Atšķiras vingrojuma atkārtojumu skaits un intensitāte. Domāju ka šādu vingrojuma kompleksu varētu sākt izpildīt kaut ko mainīt griboši cilvēki pavasari sagaidot un trenējoties nebaidīties no vasaras pludmales sezonas. Rezultāts ir acīm redzams.»

«Pavadot Vingruma klubā svētdienu, kas palīdz sagatavoties nākamajai darba nedēļai, esmu pārliecināta, ka spēki ir atgriezušies uz palikšanu un ar nepacietību gaidu vingruma maratona 11. nedēļu,» nobeigumā saka Signe.

Foto: No personiskā arhīva
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu