«Vingruma» Signe: pat vingrojumi, kuri man likās neiespējami, tagad jau kļūst par ikdienu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Šis gads mūs lutina ar vairākām garām brīvdienām, bet mums, Vingruma maratonistiem, tas ir papildu izaicinājums, jo svētku laiks ir cieši jāsalāgo ar treniņu grafiku. Līdz ar to tādas klasiskas atpūtas nav, toties mani priecē stingrais grafiks un acīmredzamais treniņu rezultāts. Pašsajūta lieliska. Šī ir pirmspēdējā Vingruma maratona nedēļa, un ar mazu nožēlu jāsāk apzināties šā projekta beigas

Protams, ar to mana sportošana nebeigsies, jo sasniegtais rezultāts vēl ir jāuzlabo un jāturpina labi iesāktais. Pateicoties manai trenerei Laurai, viņas vadībā un uzraudzībā esmu apguvusi dažādus vingrojumu kompleksus, kurus varēšu izpildīt jau patstāvīgi, bet jāatzīst, ka ļoti pietrūks Lauras profesionālā skatiena treniņu laikā. Esmu bezgala pateicīga viņai par visu apgūto un prieka pilniem treniņiem. Arī šajā nedēļā man bija trīs treniņi, kuru laikā sapratu, ka daudz ko varu izdarīt labāk un sarežģītāk, pat vingrojumi, kuri man likās neiespējami, tagad jau kļūst par individuālo treniņu neatņemamu sastāvdaļu.

Vingruma maratona projektā esmu iepazinusies ar fantastiskiem šā projekta dalībniekiem un, manuprāt, mūsu pazīšanās turpināsies arī pēc šā projekta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu