Zināms, kā Midltone cīnās pret rīta nelabumiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Princis Viljams atklājis sabiedrībai, kā viņa mīļotā, Kembridžas hercogiene Keita Midltone, kura ir trešā bērniņa gaidībās, cīnās ar grūtniecības rīta nelabumiem.

Izrādās, pret rīta nelabumiem palīdzot ingvera cepumi, kas cepti pēc speciālas receptes. Ingveru var lietot kā tēju, kapsulās un cepumos. Ieteicamā dienas deva – līdz 1 g ingvera dienā dalītās devās. Šos gardumus tad arī mēģinājusi Keita, bet tas nav īsti vainagojies panākumiem - viņa vēl aizvien cieš no sliktas dūšas, apstiprina princis Viljams.

Arī gaidot princi Džordžu un princesi Šarloti, Keitai pirmos grūtniecības mēnešus bija spēcīgi rīta nelabumi un viņai nācās atcelt visus savus karaliskos pienākumus.

Reiz Viljams intervijā bija izteicies, ka būtu ļoti laimīgs, ja viņu ģimenē piedzimtu divi bērni, bet Keita, kurai šobrīd ir 32 gadi, lika noprast, ka ideālais variants perfektai ģimenei būtu trīs atvases.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu