Bīstams mīts pārņēmis sievietes: etiķis spējot sašaurināt sievietes maksti!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Kā zināms, pasaule ir pilna mītiem, kuriem nezināšanas pēc cilvēki akli tic. Tomēr vairums no mītiem ir ne vien maldinoši, bet pat bīstami. Viens no tiem ir mīts, ka ar etiķa palīdzību sievietes spēj sašaurināt savas maksts izmēru.

Mīts: Lietojot ābolu etiķi, pastāv iespēja sašaurināt sievietes maksti. Tīrot dzemdes kakla sieniņas, tu vari izvairīties no bakteriālām infekcijām.

Kā stāsta TV raidījums «The Doctors», pasaulē radies kāds ne vien maldinošs, bet arī veselībai bīstams mīts - ābolu etiķis spējot sievietes dzimumorgāniem atgriezt jaunību!

Respektīvi, tā lietošana spēj ietekmēt maksts izmēru, padarot to šaurāku.

Šī etiķa mīta atbalstītāji uzsver, ka metode ir pārbaudīta un to sievietes veic jau no seniem laikiem. Vēl kāds absurds apgalvojums, kas atrodams interneta vidē, vēsta par to, ka ar etiķa palīdzību iespējams sievietēm «tīrīt» dzemdes kakliņa sienas, tādi novēršot bakteriālas infekcijas, kas var veidoties no menstruāciju paliekām.

Meklējot internetā, ir iespējams atrast pat recepti - samaisi etiķi ar ūdeni, iemērc šķidrumā tamponu un ievieto to savā makstī.

Te rodas trīs problēmas: meli, risks un pārdomas par sevi

Pirmkārt, neviens mediķis jums neapstiprinās šīs metodes ticamību - tā nevainagosies panākumiem.

Otrkārt, tas ir ļoti neveselīgi un pat bīstami tavai intīmajai veselībai.

Un treškārt - nepieciešamība pēc veselīgas sievietes maksts sašaurināšanu nedaudz vēsta par sievietes pašapziņas trūkumu vai, ja patiesi ir nepieciešama šāda procedūra, to noteikti veiks profesionāli mediķi, nevis mājās etiķī iemērkts tampons.

Patiesībā, ir vēl ceturtkārt - tev jāzina, ka maksts muskuļus ir iespējams arī trenēt ar speciāliem vingrojumiem vai vaginālajām bumbiņām.

Ja vēl domā, ka etiķis tevi atbrīvos no menstruāciju atlikumiem uz dzemdes kakliņa sienām - arī tas ir mīts. Sievietes maksts ir tik unikāla, ka regulāri attīra sevi pati!

Tāpēc rūpēsimies par savu intīmo veselību un neveiksim šādas muļķības!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu