«Tautumeitu» skaistuma un veselības noslēpumi! Tiešām tik vienkārši?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Novembris ir laiks, kad īpaši godinām mūsu zemi - Latviju, izceļot mūsu tautas vērtības un tikumus. Kā zinām, daudzviet pasaulē saka, ka mūsu valsts var lepoties arī ar meiteņu daiļumu - tad nu devāmies uzzināt, kādi ir viņu skaistuma un veselības noslēpumi! Uzrunājām postfolkloras muzikālās apvienības «Tautumeitas» skaistules.

Aurēlija Rancāne: «Mans skaistuma un arī

veselības noslēpums Nr. 1 – ciešs un vismaz 8 stundu garš miegs.

Ja neesmu izgulējusies, tas atspoguļojas ne tikai manā izskatā un garastāvoklī, bet arī manā balsī, kad dziedu, tāpēc jo īpaši rūpējos par sava miega ilgumu un kvalitāti, kā arī pievēršu uzmanību tam, ko daru pirms gulētiešanas. Kvalitatīvākam miegam iesaku vakarā norobežoties no dienas darbiem un problēmām, veltīt laiku sev, radīt telpā patīkamu atmosfēru, ieslēgt savu mīļāko mūziku un nodoties brīvai domu, sapņu un fantāziju plūsmai.»

long mornings ☕️

A post shared by Aurēlija Rancāne (@aureliarancane) on

Laura Marta Arāja: «Īpašu uzmanību pievēršu dienas gaitā izdzertā ūdens daudzumam. Agrāk biju «man neslāpst» pulciņā, vēlāk sapratu –

ja turu ūdens pudeli pa rokai, pusotrs litrs pazūd nemanot.

Prieks, ka aizvien vairāk sabiedriskās vietās pieejams kvalitatīvs ūdens bez maksas.»

Laura Marta #tautumeitas #auļi #photoshoot #strikeapose

A post shared by TAUTUMEITAS (@tautumeitas) on

Laura Liepiņa: «Tas var būt ir ļoti liels izaicinājums mūziķa dzīves ritmā, taču visa atslēga ir ēst daudzveidīgi, sezonāli un regulāri. Daudz dārzeņu, pākšaugu un augļu. Uzskatu, ka pākšaugi ir nepelnīti nenovērtēti – manuprāt, tie ir lielisks proteīna avots, ko paši varam izaudzēt savā dārzā. Mana mīļākā recepte vēsiem rudens vakariem, kad gribas ko siltu un mājīgu, ir tomātu – lēcu zupa, kurā ir tikai četras sastāvdaļas – sīpols, ķiploks, blanšēti tomāti un sarkanās lēcas.»

Asnate Rancāne: «Man ir ļoti svarīgi izlādēt uzkrāto. Vislabāk jūtos, kad esmu aktīva, tāpēc man ļoti svarīga ir sportošana.

Kopš esmu vairāk vai mazāk sapratusi, ko nozīmē pareizi sportot, tas man sagādā ļoti lielu baudu.

Prāts strādā labāk un enerģijas kopumā ir daudz vairāk, turklāt tam bonusā vēl nāk labāks izskats. Tas ir arī fundamentāli priekš dziedāšanas un aktīvas darbošanās uz skatuves. Siltā laikā vislabāk ir izskrieties pa piemājas mežu, bet citkārt mēģinu atrast laiku sporta zālei. Ziemā neatņemama sastāvdaļa ir arī SPA apmeklējums.»

Ilona Dzērve: «Tā noteikti ir smiešanās ar puikām un, protams, pusdienmiedziņš kopā ar mazāko – pusgadu veco puiku, kamēr vecākais brālis ir bērnudārzā. Patiesībā kopā mums sanāk ļoti harmoniska sadzīvošana un, manuprāt,

bērni ir atslēga uz sievišķību, palīdzot attīstīt sevī tās labākās īpašības.»

Šovakar!

A post shared by Ilona Dzērve (@ilonadzerve) on

Lauma Bērza: «Mana skaistuma atslēga ir dabiskums. Gatavoju sejas un matu maskas tikai un vienīgi no pārtikā izmantojamiem produktiem: auzām, medus, kokosriekstu eļļas un citiem. Sejai ļoti laba kombinācija ir medus, sajaukts ar citrona sulu un sāli, savukārt ķermeni iesaku ierīvēt ar kafijas biezumiem, to sastāvā ir tāda patīkama eļļiņa, kas ādu dara maigu. Ja vēlos, lai mati kļūtu mīkstāki, izmazgāju tos ar alu, bet matu galos ieziežu kokosriekstu eļļu.

Vēl, lai es būtu vesela,

man svarīgi ir pabūt vienatnē, vislabāk dabā, piemēram, mežā, kur var vislabāk nocentrēties un sazemēties.

Jo, esot cilvēkos, sanāk domāt vairāk par citiem, bet būšana vienatnē palīdz atjaunoties, kā arī sagatavoties jaunam darba cēlienam.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu