Šārona Osborna savos 65 izskatās perfekti! Atklāj 3 viņas diētas noslēpumus.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Šogad šarmantajai rakstniecei, TV dīvai Šāronai Osbornai apritēja 65 gadi, ko viņa nosvinēja rudenī, oktobra sākumā. Lai gan aiz muguras viņai ir ne viens vien pārdzīvojums saistībā ar savu mūža mīlestību, dumpinieku, mūziķi Oziju Osbornu un pārciesto vēzi, viņa savu sievišķību un skaistumu ir pratusi saglabāt pat šodien. Kādi ir viņas skaistuma noslēpumi?

Šārona arī dalās ar saviem trīs zelta padomiem, kas noderējuši, kad viņa izlēmusi ieturēt kādu diētu:

1. Diēta ir jāizvēlas tāda, kāda ir piemērota tavai ikdienai un sociālajai dzīvei

«Nekas sliktāks nevar būt, kā doties ar draugiem kaut kur ārpus mājas un nemitīgi atkārtot - ak, es to nevaru ēst, jo man ir diēta...» pārdomās dalās Šārona. «Tāpat fakts, ka paziņojat, ka tagad sākat ieturēt diētu, jūs iedzīs stresā, jo puse pasaule jau nākamajā dienā gaidīs jūs ar nomestu svaru!» Šārona šajā gadījumā iesaka atrast restorānu, kur vari mierīgi ieturēt maltīti kopā ar savējiem mīļajiem un nedomāt par to, ka tu nevari nekā no piedāvātā ēst.

2. Veselīgie našķi

«Man nereti ir situācijas, kad ceļos no galda un domāju - kas ir manā ledusskapī?» smejas Šārona. «Tāpēc svarīgi ir atrast savus našķus, kas ir diētiski, veselīgi un tev garšo!»

3. Nekoncentrēties uz parametriem, bet gan uz savu ikdienu

«Nesāc dienu ar domu, vai es ielīdīšu M vai tomēr L izmērs būs jāvelk. Neturi skapī drēbes, kuras tev spiež un atgādina, ka esi iedzīvojusies liekajā svarā. Tas dzen stresā. Nekļūsti par vergu kaut kādiem standartiem un parametriem,» iesaka Šārona Osborna. «Drīzāk koncentrējies uz savu ikdienu - ko ēd, cik laika pavadi fiziskās aktivitātēs, kāda ir tava pašsajūta un možums... Tad arī svara zudums notiks pats no sevis!»

Foto: Vida Press
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu