Plastikas ķirurģijas modes kliedziens - Meganas Mārklas deguns

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Prinča Harija topošā līgava, amerikāņu aktrise Megana Mārkla turpina valdzināt pasauli un pulcēt sev apkārt fanu pūļus. Par to liecina ne vien izpārdotās drēbes un apavi no Meganas iecienītākās garderobes, bet arī rindas pie plastikas ķirurgiem!

Meganas pielūdzēji ir gatavi gulties zem skalpeļa, lai tikai spētu līdzināties prinča Harija mīļotajai. Visiekārojamākā ķermeņa daļa izrādās Meganas deguns, kura kopijas pieprasa klīniku klienti. Plastikas ķirurgs Stefans Grīnbergs, kurš vada savu privātklīniku Ņujorkā, stāsta, ka jau pēdējo sešu mēnešu laikā pieprasījuma klāstā parādījušās Meganas deguna formas kopijas, tomēr pēc saderināšanās publiskošanas cilvēki šādu operāciju pieprasa vēl aktīvāk.

Ķirurgs arī nenoliedz, ka aktrises deguns ir tuvu perfektam un profils ir ļoti glīts. Parasti profils ir tas, kas spēj atklāt, vai deguns ir taisns, pareiza garuma un bez kūkumiem.

«Šodien viņas deguns, iespējams, ir iekārotāko objektu topa augšgalā,» žurnālā «Allure» secina ķirurgs.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu