Sievišķību atgūst piecu bērnu māmiņa no Saulkrastiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar TV kanāla «STV Pirmā!» un žurnāla «Ieva» veidotajā pārvērtību šovā «Ievas jaunās pārvērtības» sievišķību atgūs piecu bērnu māmiņa Sandra no Saulkrastiem. Viņas vecākajam dēlam jau ir 23 gadi, bet jaunākajai meitiņai vien nepilni trīs gadiņi. Būt par vecākiem piecām atvasēm ir Sandras un viņas vīra mērķtiecīgs lēmums, taču ir skaidrs, ka daudzbērnu mammas ikdiena nebūt nav viegla. Kā veltīt laiku arī sev? Kā kopt un noticēt savai sievišķībai? To jau šovakar Sandrai mācīs raidījuma ekspertes – Aina Poiša, Inita Sila un Indra Salceviča.

Sandras hobijs ir dārza darbi, kā arī floristika un rokdarbi, taču nepiepildīts sapnis ir iemācīties aust, lai pati savām rokām meitām varētu izveidot skaistus brunčus. Tieši tāpēc Inita Sila Sandrai būs sarūpējusi meistarklasi pie profesionāla audēja. Savukārt par emocionāli piesātinātiem mirkļiem būs parūpējusies Aina Poiša, kura uz kopīgu tikšanos aicinās Sandras bērnus. Katrs no viņiem sev unikālā un neatkārtojamā veidā teiks paldies mammai – gan par dzīves mācībām, ko viņa sniegusi, gan rūpēm un atbalstu. Tik sirsnīgā brīdī, protams, neiztikt bez prieka asarām, kuras iemirdzēsies pat ģimenes psihoterapeites acīs.

«Jau labu laiku nezinu, ko mainīt matu griezumā un ģērbšanās stilā,» savā pieteikumā raidījumam raksta Sandra. «Visu mūžu esmu bijusi ar gariem, blondiem matiem, bet šķiet, ka kaut kas jāmaina. Lielākie divi no pieciem bērniem jau pieauguši, bet jaunākie iet vēl bērnudārzā. Gribu atšķirties no vecākās meitas balinātajām šķipsnām, bet negribu arī, lai bērnudārzā mani kāds nosauc par omīti. Jau otro gadu cenšos ataudzēt matus, bet nesaprotu, ko ar tiem pasākt! Ģērbšanās stils man tāds lietišķi «fiksais» - lai somiņa karājas kaklā un bikses un apavi, lai var paskriet mazajiem līdz. Gribētos saprast, kā ģērbties sievišķīgāk.» Sandras vēlmes būs likums friziermeistaram Kārlim un stilistei Indrai Salcevičai, kuri sievietes nebēdnīgo raksturu un neatkārtojamo dvēseles dzirkstelīti iedegs arī viņas vizuālajā tēlā – Sandras mati iegūs koķeti īsu griezumu un piesātinātu toni, bet apģērbs kļūs spilgtāks un pamanāmāks, atraisot viņas dabas doto sievišķību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu