Kosmētikas līdzekļi, kas turami ledusskapī

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ir kosmētika, ko pat iesaka turēt ledusskapī. Uzzini, kāda.

Acu krēmi, micelārais ūdens, smidzināmais sejas ūdens

Vai pazīsti sajūtu, kad sejas ādu atsvaidzini ar ledus kubiņu no saldētavas? Tāpat vai esi pamanījusi, ka aukstums nostiprina tavas ādas poras, noņemot satūkumu un liekot ādai justies svaigai un mirdzošai? Kāpēc tad tu neturi vēsumā lietas, kuras tev vēl papildus var sniegt atsvaidzinošu sajūtu?

Produkti ar aktīvām sastāvdaļām

Vai zināji, ka, piemēram, retinolu, benzoilperoksīdu vai C vitamīnu nedrīkst uzglabāt siltās vai gaišās telpās, telpā, kur bieži ir dušas tvaiki vai saulē uz palodzes? Produktiem ar aktīvām vielām ir derīguma termiņš, pēc kura aktīvā viela kļūst neaktīva. Siltums un gaisma var paātrināt izbeigšanos, laika gaitā vājinot aktīvo vielu. Tāpēc šos produktus jātur tumsā un vēsumā, saglabājot zemāku noārdīšanās ātrumu.

Nagu lakas

Turot nagu laku ledusskapī, var arī pagarināt tās glabāšanas laiku, novērst ātru sakalšanu un pasargāt to no saules stariem, kas var izraisīt krāsas maiņu. Tikai atceries, pirms klāj nagu lauku, tā laikus jāizņem no ledusskapja, lai sasiltu, un sakratiet to pirms lietošanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu