Dvēseles noskaņojums - vislabākais špikeris jaunajai frizūrai!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Brīdī, kad vēlamies dzīvē pārmaiņas, piemēram, atrast labāku darbu vai sākt jaunas attiecības, un ir sajūta, ka pārmaiņas gribas sākt tieši ar matiem – jaunu frizūru vai matu krāsu, šim impulsam ir vērts ļauties. Skaistuma studijas pam pam top frizieri – stilisti koloristi Sergejs Komarovs un Jevgēnija Davidova ir pārliecināti, ka tas tik tiešām darbojas. Vizuālās pārmaiņas dod spēcīgu stimulu, iedvesmu citām pārmaiņām, un pēc tam cilvēka dzīve bieži iet augšup.

«Reiz kādam cilvēkam veicām stila pārmaiņas un ieteicām, kāds matu griezums, krāsa viņam piestāvētu, lai izskatītos stilīgāks, modernāks un glītāks. Taču cilvēks šiem ieteikumiem pretojās, jo nespēja pieņemt, ka ir vērts ieguldīt naudu kvalitatīvos matu kopšanas līdzekļos un apģērbā. Tomēr kaut kas no stilistu teiktā viņam bija aizķēries. Cilvēks sāka ar nelielām vizuālajām pārmaiņām, dabūja paaugstinājumu darbā, sāka jaunas attiecības. Kad nākamo reizi tikāmies, viņa dzīve bija kardināli mainījusies,» pieredzē dalās Jevgēnija Davidova.

Tiesa, ja ir vēlme pēc pamatīgām pārmaiņām, ieteicams meklēt nevis frizieri, kurš vienkārši griež, krāso vai balina matus, bet

frizieri stilistu koloristu ar daudz specifiskākām, dziļākām zināšanām un pieredzi.

Kā ar matu griezumu un krāsu cilvēkam tiek radīts individuāls tēls un stils, atklāj Sergejs Komarovs. «Es personīgi cenšos uztvert cilvēka temperamentu, dvēseles noskaņojumu, jo tas ir vislabākais špikeris, kādu tēlu viņam veidot, lai izteiktu, akcentētu viņa būtību, individualitāti.»

Jevgēnija Davidova papildina: «Mērķis ir panākt, lai cilvēks ar jauno frizūru vai matu krāsu izskatītos pievilcīgāks, interesantāks, stilīgāks un līdz ar to arī pārliecinātāks un dzīvē veiksmīgāks. Friziermeistars, veidojot cilvēkam frizūru, griezumu un matu krāsu, ņem vērā arī daudzus citus faktorus, dzīves stilu, darba specifiku, darba dress code u.c.»

Protams, ļoti liela nozīme ir arī sezonai. Krāsojot matus rudenī un ziemā, frizieris kolorists izvēlas noteikta dziļuma, piesātinājuma un toņu matu krāsas.

Tumšajos gada laikos cilvēki pārsvarā valkā biezus un smagnējus apģērbus un izvēlas tumšākus toņus. Tāpēc Jevgēnija Davidova iesaka cilvēkiem veidot matu krāsojumu, kas rada stabilāku un pamatīgāku iespaidu, lai kopskats būtu harmoniskāks.

Savukārt Sergejs Komarovs ir pārliecināts, ka ziemā un rudenī cilvēkiem

vairāk piestāv matu krāsas un toņi, kas ādai liek izskatīties veselīgākai un iedegušākai.

Ziema ir laiks, kad ir ieteicams veikt dažādas matus atveseļojošas procedūras. Un labāk tomēr būtu šādas procedūras uzticēt profesionālam friziermeistaram, jo meistars zina, kādi matu līdzekļi ir vajadzīgi konkrētā cilvēka matiem, kādā secībā un veidā tos pareizi ieklāt matos, līdz ar to arī rezultāts ir daudz labāks.

Jo rūpīgāk mati tiks kopti rudenī un ziemā, jo skaistāki tie būs pavasarī un vasarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu